Σούσουρο στην Ελληνική αγορά με τα IKEA - Μαθεύτηκε πως...

Άλλη μια επιτυχία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στην Ελληνική αγορά με τα IKEA - Μαθεύτηκε πως...

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τα ΙΚΕΑ, καθώς σημείωσε ακόμη μια επιτυχία. Την ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία και από τότε επικρατεί σούσουρο στην Ελληνική αγορά.

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το τρίτο κατά σειρά ΙΚΕΑ Live Shopping Event, μέσα από το IKEA.gr! Την αγαπημένη σε όλους διαδραστική εμπειρία παρουσίασε η Βίκυ Καγιά μαζί με τη Μαρία Κοφινά, Interior Design Team Leader της IKEA, με βασικό θέμα τη Χριστουγεννιάτικη art de la table.

Η λαμπερή Βίκυ Καγιά και η Μαρία Κοφινά ανέδειξαν στο κοινό τους σωστούς τρόπους για να στρώσει το γιορτινό τραπέζι, προβάλλοντας ιδέες και λύσεις ΙΚΕΑ. Με οδηγό τα προϊόντα ΙΚΕΑ, πάντα σε συνδυασμό με τους κανόνες της art de la table, οι θεατές ανακάλυψαν τους ιδανικούς συνδυασμούς για να εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους τους φέτος τα Χριστούγεννα.

IKEA live shopping

Ατμοσφαιρικά φαναράκια LED, γιορτινά στολίδια, φινετσάτα σερβίτσια και όμορφα διακοσμητικά ήταν μερικά από τα προϊόντα που προβλήθηκαν μέσα από το τρίτο ΙΚΕΑ Live Shopping Event, χαρίζοντας έμπνευση για δημιουργικότητα στο κοινό που το παρακολούθησε.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα και με διαδραστικό τρόπο τις αγορές τους, αλλά και να θέτουν τα ερωτήματά τους ζωντανά μέσα από το Live Chat.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr.

Θέσεις εργασίας στα ΙΚΕΑ

Μετά την προειδοποίηση πως αυξάνουν τις τιμές τους, μια πολύ σημαντική ανακοίνωση εξέδωσαν τα ΙΚΕΑ στην επίσημη ιστοσελίδα τους και αφορά όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως τους ανθρώπους που ψάχνουν δουλειά. Η ομάδα της γνωστής αλυσίδας μεγαλώνει και ψάχνει κόσμο για να συνεργαστεί.

Συγκεκριμένα, αναζητούν υπαλλήλους για το κατάστημα ΙΚΕΑ "νέας γενιάς" στο The Mall Athens και οι θέσεις είναι πολλές και αφορά ανθρώπους που μπορούν να εργαστούν σε διάφορους τομείς - δείτε εδώ.

ΙΚΕΑ θέσεις εργασίας

TAGS