Μάθε τα πάντα για την ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute!

Μάθε τα πάντα για την ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute!

Χρειάζεσαι έναν σύμμαχο στην καθαριότητα του σπιτιού, για να νιώθεις εσύ και η οικογένειά σου ασφαλής αλλά και έναν βοηθό που θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για σένα; Η “έξυπνη” σκούπα V15 Detect Absolute της Dyson θα γίνει το δεξί σου χέρι, αφού καθαρίζει εύκολα και αποτελεσματικά όλο το σπίτι, κάνοντας την σκόνη από τα δάπεδα και τα έπιπλα... παρελθόν.

Κάνει την αόρατη σκόνη... ορατή

Οι ειδικοί της Dyson σκέφτηκαν πως τα σωματίδια σκόνης φαίνονται μόνο όταν φωτιστεί το σκονισμένο σημείο από τον ήλιο, οπότε ενσωμάτωσαν το πράσινο diode laser, ικανό να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια. Έτσι ανιχνεύει με μεγάλη επιτυχία τα σωματίδια που δεν είναι ορατά στα δάπεδα. Επιπλέον, η οθόνη LCD δείχνει τι έχει απορροφηθεί, εμφανίζοντας με ακρίβεια τα ποσοστά καθαρισμού. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χάνεται κανένα ίχνος σκόνης όπου κι αν... κρύβεται!

ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute

Τούρμπο... καθαρισμός

Χάρη στο ισχυρό μοτέρ Dyson Hyperdymium, τον πιεζοηλεκτρικό αισθητήρα και την τεχνολογία Root Cyclone η σκούπα αποκτά... υπερφυσικές δυνατότητες καθαρισμού στον χώρο σας. Το μοτέρ, περιστρέφεται έως και 125.000 στροφές το λεπτό προσφέροντας καθαρισμό σε βάθος, ενώ ο αισθητήρας μετρά με ακρίβεια τα σωματίδια σκόνης που εισέρχονται στη σκούπα 15.000 φορές το δευτερόλεπτο, εξαφανίζοντας ακόμα περισσότερη σκόνη.

ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute

Ευελιξία στην καθαριότητα

Καθαρίστε με μεγάλη ευκολία οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας, από δάπεδα μέχρι στρώματα κρεβατιών, ταπετσαρίες και καναπέδες μέσα από τη λειτουργία 3 σε 1, για απόλυτη ευελιξία όσον αφορά στην καθαριότητα διαφορετικών υλικών.

σκούπα Dyson V15 Detect Absolute

Μια... βούρτσα για κάθε ανάγκη

Πόσο βολικό ακούγεται να έχεις την ευκολία της καθαριότητας σε δύσκολα σημεία! Αυτό προσφέρουν οι τρεις κεφαλές Laser Slim Fluffy, η κεφαλή υψηλής ροπής High Torque Drive και η κεφαλή για τα κατοικίδια που διατίθενται μαζί με τη σκούπα. Έτσι μπορείς να εξαφανίσεις την σκόνη κάτω από τα έπιπλα ή τους στενούς χώρους, αλλά και όλες εκείνες τις τρίχες που αφήνουν τα κατοικίδια.

σκούπα Dyson V15 Detect Absolute

Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας

Καθαρίζεις χωρίς... σταματημό, αφού η Dyson V15 Detect Absolute “ρουφάει” ασταμάτητα για 60 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Κι όταν αυτό χρειαστεί, η μπαταρία αφαιρείται πολύ εύκολα και φορτίζει άμεσα για να συνεχίσεις την καθαριότητα!

Φιλτράρισμα 5 σταδίων

Αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να διαχωρίσει την σκόνη από την βρομιά με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να μην επιστρέψουν ξανά πίσω στο σπίτι.

ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute

Πρακτική σχεδίαση

Το σκούπισμα με την Dyson V15 Detect Absolute γίνεται παιχνιδάκι αφού ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος για να διευκολύνει τον χρήστη τόσο στο άδειασμα του κάδου όσο και στην αποθήκευσή της. Ο μηχανισμός αδειάσματος διοχετεύει την σκόνη και την βρομιά με ακρίβεια στον κάδο απορριμμάτων με μία μόνο κίνηση, ενώ η επιτοίχια βάση στήριξης αποτελεί βασικό πλεονέκτημα αποθήκευσης αλλά και γρήγορης φόρτισης.

ασύρματη σκούπα Dyson V15 Detect Absolute

Βρείτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

FB Profile: @dysondamkalidis

IG Account: @dyson_damkalidis