Βγαλμένο από περιοδικό το δωμάτιο της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά - Λευκό με ροζ λεπτομέρειες

Οι πρώτες φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαλμένο από περιοδικό το δωμάτιο της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά - Λευκό με ροζ λεπτομέρειες

Η καθημερινότητα της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει 180 μοίρες από τη μέρα που η μικρή Ada μπήκε στη ζωή της. Εδώ και λίγο καιρό, η Ada βρίσκεται στην Ελλάδα και έτσι, η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων έφτιαξε το πιο γουστόζικο δωμάτιο για την αγαπημένη της κόρη.

Όπως αποκάλυψε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το δωμάτιο είχε σχεδιαστεί όσο καιρό η ίδια βρισκόταν στην Ουγκάντα. Θυμίζουμε πως για τη διαδικασία της υιοθεσίας, η Χριστίνα Κοντοβά χρειάστηκε να μείνει κάποιο καιρό στον τόπο καταγωγής του παιδιού για λόγους προσαρμογής.

Το δωμάτιο της Ada στο σπίτι της Χριστίνας Κοντοβά

Το παιδικό δωμάτιο της Ada είναι όλο ντυμένο στα λευκά, ενώ οι λεπτομέρειες είναι σε τόνους του ροζ, με διακριτικά παιχνίδια και αναμνηστικά από την Ουγκάντα. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Πρώτη μέρα στο σχολείο για την μικρή Ada - Φωτογραφίες

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Κοντοβά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υιοθεσίας της μικρής Ada και την επιστροφή μαμάς και κόρης πίσω στην Ελλάδα έπειτα από δύο χρόνια διαμονής τους στην Ουγκάντα. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ημέρας μαζί, με την αγαπημένη σχεδιάστρια να ενημερώνει συνεχώς τους ακόλουθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την καθημερινότητά της με τον ερχομό της κόρη της στη ζωή της.

Η χθεσινή μέρα για τη Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της ήταν πολύ σημαντική, καθώς η μικρή Ada πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο και η μαμά της δημοσίευεσε στιγμές από την διαδρομή τους προς το σχολείο.

Στην πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά βλέπουμε την μικρή Ada να περπατάει προς το σχολείο, ενώ στην δεύτερη, η περήφανη μαμά μας δείχνει πως προετοίμασε κάποια δώρα για τους συμμαθητές της κόρης της.

Η μικρή Αντα πάει στο σχολείο.

Η μικρή Αντα πάει στο σχολείο.