Γιγαντιαίο με φοβερή πισίνα ανάμεσα σε δέντρα - Ολόκληρο παλάτι το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη

Θα τρίβετε τα μάτια σας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιγαντιαίο με φοβερή πισίνα ανάμεσα σε δέντρα - Ολόκληρο παλάτι το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη

Από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες είναι αναντίρρητα ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος δεν θα μπορούσε παρά να μένει σε ένα σπίτι σαν πραγματικό παλάτι! Ο αγαπημένος τραγουδιστής διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Ο ίδιος τις μέρες της έντονης χιονόπτωσης από την κακοκαιρία Ελπίς στην Αττική έμεινε στο σπίτι του και απόλαυσε τα χιόνια από την μαγική του αυλή. Μάλιστα, τράβηξε ένα βίντεο μέσα από τον χώρο του και πραγματικά πάθαμε πλάκα, τόσο με την πισίνα που καλύπτεται γύρω γύρω με δέντρα όσο και με την τεράστια αυλή.

Εντύπωση φυσικά προκάλεσε και η εξαιρετική διακόσμηση του σπιτιού.

Το φαντασμαγορικό σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο λόγος που μπήκε στο ψυχιατρείο

Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος μίλησε για την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας, αλλά και για το λόγο που μπήκε στο ψυχιατρείο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του τραγουδιστή που δεν νιώθει από κρύο και μπαίνει στη θάλασσα με χιόνι, πρόβαλλαν στο Happy Day και η εξομολόγηση του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

«Τις πρώτες 9 ημέρες της στρατιωτικής μου θητείας της πέρασα στο 414, στο ψυχιατρείο Πεντέλης, αν θυμάμαι καλά, όπου καταλαβαίνεις πέρασα.. Ήταν όλοι στο δωμάτιο το δικό μου. Εκείνη την εποχή είχα σοβαρή αγοραφοβία. Αυτό που με τρόμαζε περισσότερο ήταν πως θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξαφνικά γύρω γύρω ξένους ανθρώπους. Αυτό τους εξήγησα και με τοποθέτησαν εκεί μπας και πάρω την αναβολή.

Αυτό δεν είχε καλό τέλος και μπήκα στο στρατόπεδο. Δεν πήρα την αναβολή. Μια χαρά είσαι, θα σου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα, δεν είχαμε πιρούνια. Ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου. Δεν ήταν ότι καλύτερο.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.