Cozy, ζεστό και γεμάτο με φυτά - Το «αρχοντικό» σπίτι της Μαρία Κίτσου

Θα το ζήλευε ο καθένας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Cozy, ζεστό και γεμάτο με φυτά - Το «αρχοντικό» σπίτι της Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου είναι μία από τις ηθοποιούς που έχουν συζητηθεί περισσότερο στη ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα αφού έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πριν από λίγο καιρό πέρασε και ένα πρόβλημα με την υγεία της, έχει ένα δικό της ιδιαίτερο στιλ, το οποίο βέβαια αποτυπώνεται σε μεγάλο βαθμό και στο σπίτι της.

Η ίδια ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τον προσωπικό της χώρο και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα cozy και ζεστό σπίτι, το οποίο θα μπορούσε άνετα να έχει βγει από σελίδες περιοδικού.

Το σπίτι της Μαρίας Κίτσου

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Μαρίας Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τα τελευταία τρία χρόνια ενσαρκώνουν τη Λενιώ και τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες, ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό. Η κοινή πορεία στα επαγγελματικά, έφερε τους δύο ηθοποιούς κοντά και πλέον έχουν κοινή πορεία και στα προσωπικά.

Οι δύο ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 είναι ζευγάρι ωστόσο επιλέγουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι τρελά ερωτευμένοι εδώ και κάποιους μήνες ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που τους ήθελε να παντρεύονται καθώς η Μαρί Κίτσου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Real, οι δύο ηθοποιοί, όποτε έχουν κοινές σκηνές στη σειρά φτάνουν μαζί στα στούντιο καθώς έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι και οι δυο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται χωρίς ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να τους επηρεάζει.

Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος