Με τεράστια βεράντα και θέα - Το φαντασμαγορικό σπίτι της Δανάης Μπάρκα

Θα το ζήλευε ο καθένας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τεράστια βεράντα και θέα - Το φαντασμαγορικό σπίτι της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα που παρακολουθούμε στην ελληνική τηλεόραση. Την παρθενική της εμφάνιση την έκανε πέρυσι, ενώ φέτος, η εκπομπή της, Πάμε Δανάη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού και σημειώνει καθημερινά πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν φοβάται ποτέ να πει τη γνώμη της, ακόμα και για θέματα που δεν συζητιούνται με άνεση στην τηλεόραση (δείτε εδώ την τοποθέτησή της για τον βιασμό της 24χρονης).

Η ίδια πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι της. Αυτό που ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία είναι η εντυπωσιακή βεράντα της και η θέα από το μπαλκόνι της.

Το σπίτι της διαθέτει πανέμορφη θέα και εσωτερική σκάλα ενώ από εικαστικής άποψης, η παρουσιάστρια επιλέγει αφηρημένα τύπου pop art κομμάτια από την αγαπημένη της φίλη Χριστιάνα Μπέτα, την κόρη της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου, που ασχολείται πλέον επαγγελματικά με την ζωγραφική.

Το σπίτι της Δανάης Μπάρκα

Ποιος είναι ο μπαμπάς της και πρώην σύζυγος της Βίκυς Σταυροπούλου, Νώντας

Όλοι γνωρίζουν πως η μητέρα της Δανάης Μπάρκα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που ξέρουν τον πατέρα της! Στην περασμένη γιορτή του Πατέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου γέμισε τα feed σε όλα τα social media που παρακολουθούμε με εικόνες πατεράδων και παιδιών.

Ασπρόμαυρες, έγχρωμες, από το τώρα ή από το παρελθόν, οι φωτογραφίες με τους μπαμπάδες μας είχαν την τιμητική τους. Οι διάσημοι αυτής της χώρας φυσικά δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. Ανάμεσά τους η Δανάη Μπάρκα που μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον πατέρα της, Νώντα.

Όσο κι αν η Δανάη Μπάρκα σου μοιάζει με τη Βίκυ Σταυροπούλου, έχουν ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό τους εντελώς διαφορετικό. Η Δανάη Μπάρκα έχει καταπράσινα μάτια. Κι αν δεις τη φωτογραφία με τον δικό της Νώντα, θα καταλάβεις ότι το γονίδιο του πράσινου ματιού ήρθε κατευθείαν από το δικό του DNA.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του.