Σοκ - Αυτό είναι το αντικείμενο των σκύλων που προσελκύει τις κατσαρίδες

Pet-friendly φίλοι μας, μεγάλη προσοχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ - Αυτό είναι το αντικείμενο των σκύλων που προσελκύει τις κατσαρίδες

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σούλης στο spirossoulis.com, οι άνθρωποι έτσι και τα ζωύφια χρειάζονται τρία πράγματα για να επιβιώσουν: φαγητό, νερό και καταφύγιο.

Αν, λοιπόν, βρίσκεται συχνά κουνούπια (δείτε εδώ ποια τροφή τα διώχνει μακριά) και κατσαρίδες στο σπίτι σας, τώρα ξέρετε ότι τους προσφέρετε εν αγνοία σας όλα όσα χρειάζονται για να τα έχετε μόνιμη παρέα.

Τα πράγματα που προσελκύουν κατσαρίδες στο σπίτι

Τροφή κατοικιδίου

τροφή κατοικίδια κατσαρίδες

Η τροφή που βάζετε στο κατοικίδιό σας προσελκύει πέρα από αυτό και πολλά έντομα. Επομένως, φροντίζετε να αδειάζετε το μπολ με το φαγητό αφού το κατοικίδιό σας τελειώσει το φαγητό του.

Κομμάτια ξύλου

Μπορεί να θεωρείτε πως είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσετε από τώρα τα ξύλα που θα χρειαστείτε για το τζάκι τον ερχόμενο χειμώνα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι καλή ιδέα. Τουλάχιστον αν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κάτι τέτοιο αποθηκεύστε τα ξύλα σας μακριά από τις μπαλκονόπορτές σας.

Παραγινωμένα φρούτα

Όχι, δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε όλα σας τα τρόφιμα στο ψυγείο. Είναι αδύνατον να προφυλάξετε το σπίτι σας από τα ζωύφια των φρούτων. Αυτό που μπορείτε, όμως, να κάνετε είναι να τρώτε τα φρούτα σας πριν παραγίνουν και αρχίσουν να αποκτούν ένα καφέ χρώμα.