Έχει πισίνα και τεράστια βεράντα - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει πισίνα και τεράστια βεράντα - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την πανέμορφη αυλή της, η οποία λόγω της κακοκαιρίας ντύθηκε στα λευκά και μας χάρισε απίστευτες εικόνες.

Η ίδια ασχολείται γενικότερα με την εικόνα, πέραν του εαυτού της, και με του σπιτιού της, το οποίο πολλές φορές παρουσιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλοι θυμόμαστε την πανέμορφη εικόνα με τα μπαλόνια που είχε δημιουργήσει ο σύντροφός της, ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε αυτή την πλευρά της κατοικίας της και αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Η μεγάλη πισίνα είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό, αλλά και η πρασινάδα που βρίσκεται γύρω από αυτή με τα ψηλά δέντρα δημιουργούν ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται, επίσης, τα σκυλάκια του μοντέλου, που για την ίδια αποτελούν την καλύτερη παρέα και φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ.

Οι φωτογραφίες από την αυλή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η θέα της αυλής της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η αυλή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Αλεξανδράκη μας δείχνει την αυλή της

Ο σκύλος της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Φωτογραφία από την αυλή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Αυλή της Αλεξανδράκη

Ο σκύλος και η αυλή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διαθέτει έναν αρκετά ενεργό προφίλ στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, η ημέρα της σήμερα 9/3 ξεκίνησε απαντώντας στα κακόβουλα σχόλια που έλαβε στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο instagram όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Πώς περιμένετε να έχετε αγάπη στη ζωή σας, όταν εσείς οι ίδιοι το μόνο που βγάζετε, είναι μιζέρια, γκρίνια και κακία. Πώς περιμένετε να έχετε λοιπόν κάτι όμορφο; Δεν θα το έχετε ποτέ, όσο είσαστε έτσι.

Ζητήστε βοήθεια από έναν πνευματικό, έναν ψυχολόγο, από τους γονείς σας ή από έναν φίλο (αν έχετε πραγματικό φίλο) Είναι κρίμα γιατί η ζωή φεύγει και στο τέλος θα σκεφτείτε, εεε και τι έκανα, παρακολουθούσα τους άλλους, τους έβριζα και κάπως έτσι πέρασε η ζωή χωρίς να έχεις κάνει τίποτα ουσιαστικό για σένα»