Καθαρίστε το πουρί από την λεκάνη με μαγειρική σόδα και λεμόνι - Κάντε την σαν καινούρια

Το απόλυτο φυσικό μυστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καθαρίστε το πουρί από την λεκάνη με μαγειρική σόδα και λεμόνι - Κάντε την σαν καινούρια

Η λερωμένη τουαλέτα δεν είναι μόνο αποκρουστική αλλά και ανθυγιεινή. Για τον λόγο αυτό πρέπει να την καθαρίζετε συχνά. Αν δεν έχετε λοιπόν χρήματα για να δίνεται, σας βρήκαμε έναν πολύ οικονομικό αλλά και φυσικό τρόπο. Η λύση κρύβεται στην μαγειρική σόδα και το λεμόνι!

Έτσι θα καθαρίσετε το πουρί από την λεκάνη με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθαρίζει, γυαλίζει και εξαφανίζει άσχημες οσμές, όπως αυτές πάνω στα χαλιά. Αυτοί είναι και κάποιοι βασικοί λόγοι, για τους οποίους το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θεωρείται πολύ καλή και οικονομική λύση για να μοιάζουν οι επιφάνειες σαν καινούργιες.

  • Πασπαλίστε ένα στρώμα σόδας πάνω στα τοιχώματα της λεκάνης.
  • Αφήστε τη να δράσει για μια ολόκληρη νύχτα.
  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

πουρί από την λεκάνη μαγειρική σόδα και λεμόνι

Αν η λεκάνη σας χρειάζεται πιο απαιτητικά μέσα από την μαγειρική σόδα, μπορείτε να την συνδυάσετε με λεμόνι. Η δράση του λεμονιού σε συνδυασμό με τη σόδα θα απομακρύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λεκέδες και θα αφήσει μια αίσθηση δροσιάς στο μπάνιο σας.

  • Φτιάξτε ένα μείγμα από φρέσκο λεμόνι και σόδα,
  • Αφήστε το να δράσει για μία νύχτα
  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.

Το κόλπο με τη μαγειρική σόδα για να καθαρίσετε το πλυντήριό σας

Μήπως τελευταία τα ρούχα σας μυρίζουν; Μήπως έχουν άσχημη μυρωδιά ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε το πιο μυρωδάτο μαλακτικό; Τότε ίσως το πλυντήριό σας χρειάζεται ένα καλό καθάρισμα με μαγειρική σόδα.

Αν ποτέ δεν έχετε καθαρίσετε το πλυντήριο μέχρι σήμερα, τότε ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο. Υποσχόμαστε όμως ότι κάθε λεπτό που θα αφιερώσετε αξίζει τον κόπο. Αφού το κάνετε την πρώτη φορά, στην συνέχεια θα χρειαστεί λιγότερος κόπος για να το συντηρήσετε... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr