Κοστίζει €499,00 αλλά ξεπουλάει στο λεπτό αυτός ο καναπές - κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ

Έχει και αποθηκευτικό χώρο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοστίζει €499,00 αλλά ξεπουλάει στο λεπτό αυτός ο καναπές - κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ

Τα ΙΚΕΑ είναι μια ιδανική λύση σε περίπτωση που πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού σας. Όσοι λοιπόν θεωρούν πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξετε, είναι το κρεβάτι σας καθώς το σπίτι σας δεν έχει αποθηκευτικό χώρο εμείς σας βρήκαμε την λύση.

Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο κρεβάτι, μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι καθώς έχετε την δυνατότητα να το κάνετε καναπέ. Μάλιστα, είναι αρκετά μοντέρνος καθώς είναι γωνιακός ενώ το κάλυμμά του είναι μαύρο. Να τονίσουμε επίσης πως έχει και αποθηκευτικό χώρο. Δείτε επίσης εδώ τα ευχάριστα που "έσκασαν".

Ο καναπές - κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ με αποθηκευτικό χώρο

  • € 499,00

Καναπές - κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ

Καναπές από τα ΙΚΕΑ
Κρεβάτι - καναπές από τα ΙΚΕΑ
Κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ

Το απόλυτο γραφείο από τα ΙΚΕΑ για όλα τα γούστα - Κοστίζει μόνο 69,99€

Μετά από τον γωνιακό καναπέ - κρεβάτι που έχει κάνει θραύση από τα ΙΚΕΑ, αποφασίσαμε να κάνουμε για άλλη μια φορά μια μικρή αναζήτηση στο online store προκειμένου να σας προτείνουμε άλλο ένα έπιπλο το οποίο πρέπει να βάλετε στο σπίτι σας.

Έτσι, αυτή τη φορά μετά από ένα μικρό ψάξιμο που κάναμε, σας βρήκαμε το πιο ιδανικό γραφείο το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει από το δωμάτιό σας.

Είναι ό,τι πρέπει ειδικά για τα άτομα τα οποία δεν θέλουν κάτι υπερβολικό αλλά κάτι που να τους βολεύει. Μάλιστα, θα το βρείτε πολύ οικονομική τιμή αφού κοστίζει μόνο 69,99€ ενώ βγαίνει μόνο σε απόχρωση ξύλου.

Το γραφείο από τα ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ - Αγορές

Γραφείο από τα ΙΚΕΑ

Αγορά γραφείου από τα ΙΚΕΑ

TAGS