Κρατήστε το μακριά από παιδιά - Το φυτό που σίγουρα έχεις στον κήπο του σπιτιού και μπορεί να σκοτώσει

Αυτό σίγουρα δεν το ήξερες...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρατήστε το μακριά από παιδιά - Το φυτό που σίγουρα έχεις στον κήπο του σπιτιού και μπορεί να σκοτώσει

Μπορεί τα περισσότερα φυτά να είναι πανέμορφα και να δίνουν μια άλλη χάρη και ζωντάνια στον κήπο του σπιτιού μας, ωστόσο αρκετά από αυτά είναι δηλητηριώδεις. Πρόκειται για κοιτά φυτά που τα έχουν πολλοί στις μονοκατοικίες τους που έχουν κήπο ή και στις βεράντες σε γλάστρες.

Βέβαια, υπάρχουν και φυτά που φυτρώνουν έξω από το σπίτι μας ή γύρω γύρω και μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα παιδιά και τα ζώδια.

Αυτό το φυτό το έχουν οι περισσότεροι και μπορεί να σκοτώσει

Πρόκειται για την πικροδάφνη! Τα άνθη του είναι αρωματικά και ευχάριστα, αλλά μπορούν να προκαλέσουν πονοκέφαλο αν το φυτό ανθίσει πολύ βίαια.

Η πικροδάφνη μπορεί να αναπτυχθεί έντονα εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες και μεγαλώνει έως και 5 μέτρα σε ύψος. χρησιμοποιείται στην ιατρική, όπως πολλά δηλητηριώδη φυτά. Οι σπόροι και ο χυμός είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδεις, επομένως πρέπει να τα φροντίζετε με γάντια και να κρατάτε μακριά τα παιδιά και τα ζώα.

Πικροδάφνη

Το φυτό που φέρνει μαυρίλα στη ζωή

Ένα από τα φυτά που έχει γίνει trend τελευταία χρόνια και το βλέπουμε ολοένα και σε περισσότερα σπίτια είναι ο κάκτος. Το εν λόγω φυτό είναι πολύ εύκολο να παραμείνει ζωντανό, καθώς η ανάγκη για του νερό είναι σχεδόν μηδαμινή και έτσι δεν χρειάζεται να το φροντίζουμε με ζήλο.

Ωστόσο, ο κάκτος είναι πολύ πιθανό να φέρει τσακωμούς και να «κουβαλήσει» αρνητική ενέργεια στο σπίτι μας. Σύμφωνα με τον μύθο αυτό συμβαίνει από τη φύση του κάκτου. Όπως ο κάκτος δεν έχει ανάγκη για ενυδάτωση, αλλά μπορεί να ζει σε ένα ξηρό και αδιάφορο περιβάλλον έτσι μπορεί να μεταφέρει και αρνητική ενέργεια.

Συγχρόνως τα αγκάθια του είναι μια «μεταφορά» για τα αγκάθια που υπάρχουν στις σχέσεις. Έτσι είναι σύνηθες πως οι τσακωμοί θα είναι στην καθημερινότητά σας, αν κρατάτε αυτό το φυτό μέσα στο σπίτι.

 Το φυτό που φέρνει κακοτυχία και αρνητική ενέργεια

TAGS