4 διαφορετικές εκδοχές της σαγκριάς για το γιορτινό τραπέζι!

4 διαφορετικές εκδοχές της σαγκριάς για το γιορτινό τραπέζι!

Η σαγκριά είναι ένα ποτό με κομμάτια φρούτων που αρέσει στους περισσότερους!

Αν είστε κι εσείς φαν της τότε θα ξετρελαθείτε στη συνέχεια! Διαβάστε παρακάτω...

Για την σαγκριά με φράουλα και λεμόνι θα χρειαστείτε :

Δείτε ακόμη: Ηλίας Μαμαλάκης: Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με τη κλασική συνταγή

900 γρ. ‏Φράουλες κομμένες σε φέτες
1 ‏Λεμόνι κομμένο σε φέτες
1 μπουκάλι ‏Λευκό κρασί
1 κούπα ‏Λευκό ρούμι
2 κούπες ‏Λεμονάδα
2 κούπες ‏Σαμπάνια
‏Λεμόνι κομμένο σε φέτες για γαρνίρισμα

Για τη σαγκριά mixed berry θα χρειαστείτε :

1 κούπα ‏Βατόμουρα
1 κούπα ‏Φράουλες κομμένες σε φέτες
1 κούπα ‏Μύρτιλα
1 μπουκάλι ‏Κόκκινο κρασί
1 κούπα ‏Μπράντι
3 κούπες ‏Χυμός μήλου
2 κούπες ‏Σόδα με λεμόνι
‏Φράουλες για γαρνίρισμα

Δείτε ακόμη: Χριστουγεννιάτικος κορμός με σοκολάτα και φρούτα του δάσους!

Για τη σαγκριά με μάνγκο και ανανά θα χρειαστείτε :

2 κούπες ‏Ανανάς κομμένος σε κύβους
3 ‏Μάγκο κομμένα σε κύβους
1 μπουκάλι ‏Κόκκινο κρασί
1 κούπα ‏Μπράντι
3 κούπες ‏Χυμός ανανά
2 κούπες ‏Σόδα με γεύση πορτοκάλι
‏Ανανάς σε κομμάτια για γαρνίρισμα

Για τη σαγκριά με raspberry και ροδάκινο θα χρειαστείτε :

3 ‏Άσπρα ροδάκινα κομμένα σε φέτες
2 κούπες ‏Σμέουρα
1 μπουκάλι ‏Ροζέ
1 κούπα ‏Λευκό ρούμι
4 κούπες ‏Peach nectar
1 κούπας ‏Σαμπάνια
‏Φέτες ροδάκινου για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Για την σαγκριά με φράουλα και λεμόνι

Σε μια μεγάλη κανάτα βάζετε τις φράουλες ,τα λεμόνια , το κρασί , το ρούμι και τη λεμονάδα. Ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθούν. Το αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Προσθέτετε τη σαμπάνια και γαρνίρετε το κάθε ποτήρι με μια φέτα λεμονιού ( την κόβετε μέχρι τη μέση για να σταθεί στο χείλος )

Για τη σαγκριά mixed berry

Σε μια μεγάλη κανάτα βάζετε τα βατόμουρα , τις φράουλες , τα μύρτιλα , το κόκκινο κρασί , το μπράντι και το χυμό λεμόνι. Ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθούν. Βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Προσθέτετε τη σόδα με το λεμόνι και γαρνίρετε μια μια φράουλα σε κάθε ποτήρι ( την κόβετε μέχρι τη μέση για να σταθεί στο χείλος ).

Για τη σαγκριά με μάνγκο και ανανά

Σε μια μεγάλη κανάτα βάζετε τον ανανά , το μάνγκο , το κρασί , το μπράντι και τον χυμό ανανά. Ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθούν. Βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Προσθέτετε τη σόδα και γαρνίρετε με μια φέτα ανανά σε κάθε ποτήρι ( την κόβετε μέχρι τη μέση για να σταθεί στο χείλος ).

Για τη σαγκριά με raspberry και ροδάκινο

Σε μια μεγάλη κανάτα ανακατεύετε τα ροδάκινα , τα raspberry , το rose0 , και το peach nectar. Ανακατεύετε μέχρι να αναμειχθούν. Βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Προσθέτετε τη σαμπάνια και γαρνίρετε με μια φέτα ροδακινιού κάθε ποτήρι ( την κόβετε μέχρι τη μέση για να σταθεί στο χείλος ).