Το μυστικό για να φας ένα τοστ σούπερ εξαιρετικό!

Φάτε το τοστάκι σας με τον πιο τέλειο συνδυασμό!

Το μυστικό για να φας ένα τοστ σούπερ εξαιρετικό!

Το τοστ είναι γρήγορο και γευστικό. Μπορεί όμως να γίνει ακόμη καλύτερο με αυτό το μυστικό! Για να έχεις ένα τοστάκι σούπερ εξαιρετικό!

Τι ξεχωρίζει ένα καλό τοστ από ένα εξαιρετικό; Η λεπτομέρεια!

Παρακάτω θα σάς αποκαλύψουμε τον τρόπο να κάνετε το τοστάκι σας έξτρα απολαυστικό μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μίγμα από 2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο και 2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα ή απλά χρησιμοποίησε το τυρί της αρεσκείας σου. Άπλωσε το μίγμα σε δύο φέτες του τοστ και στη συνέχεια πρόσθεσε στη μέση τα υλικά που βάζεις συνήθως, όπως τυρί και γαλοπούλα.

Στη συνέχεια ψήσ’ το στο τηγάνι (αυτή είναι η δική μας αγαπημένη μέθοδος, καθώς το τηγάνι καθαρίζεται πιο εύκολα μετά) ή στην τοστιέρα, βάζοντας την πλευρά του ψωμιού που έχει το βούτυρο απ’ έξω. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις στα χέρια σου το πιο νόστιμο και τραγανό τυρένιο τοστάκι! Καλή όρεξη!

5 φανταστικές ιδέες για τα πιο διαφορετικά τοστ!

Έχεις βαρεθεί το κλασσικό τοστ με το τυρί και την γαλοπούλα και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό;

Παράλληλα, όμως, κάνεις και διατροφή. Μα ποιος σου είπε ότι όταν προσέχεις την διατροφήσου πρέπει να τρως βαρετά και άνοστα φαγητά;

Μπορείς να προσέχεις την σιλουέτα του και και να τρως νόστιμα φαγητά αρκεί να έχεις όρεξη για δημιουργία. Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις τα πιο νόστιμα και διαφορετικά τοστ για να δοκιμάσεις και εσύ.

1. Τοστ με φιστικοβούτυρο και σύκο

τοστ

2. Τοστ με φιστικοβούτυρο και ξηρούς καρπούς

τοστ

3. Τοστ με αβοκάντο και σολομό

τοστ

4. Τοστ με αβοκάντο, αυγά και σπόρους

τοστ

5. Τοστ με κρέμα τυριού, αβοκάντο και μπέικον

τοστ

Τοστ τέλος! Αυτά είναι τα πιο λαχταριστά πρωινά με μηδέν (σχεδόν) θερμίδες

Εαν έχεις βαρεθεί να τρως καθημερινά το κλασικό τοστ για πρωινό, ρίξε μια ματιά στις συνταγές παρακάτω οι οποίες σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν!

Ομελέτα με λαχανικά τηγανισμένα σε λάδι καρύδας

Φτιάξε μια πλούσια ομελέτα με αυγά, κουνουπίδι, καρότο, μπρόκολο, σπανάκι, πράσινα φασόλια και μπαχαρικά τηγανισμένα σε λάδι καρύδας, μειώνοντας δραστικά τις θερμίδες.

Εναλλακτικά... αυγά με μπέικον

Βράσε τρία αυγά, έπειτα άνοιξε τα και βγάλε με προσοχή τον κρόκο από μέσα. Στη θέση του κρόκου, πρόσθεσε τυρί κρέμα και στη συνέχεια τύλιξε τα σαν ρολά με το μπέικον αφού το έχεις ψήσει πρώτα. Κάτι διαφορετικό και χορταστικό! Υπολόγισε πως το κάθε αυγό έχει περίπου 200 θερμίδες.

Τηγανίτες με τυρί κρέμα

Σε ένα μίξερ τοποθετείς την ζάχαρη (stevia) και δύο αυγά. Στην συνέχεια, προσθέτεις για πχ Philadelphia χαμηλό σε λιπαρά και λίγη κανέλα, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει χυλός για τις τηγανίτες.

Λαδώνεις ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζεις και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν. Για γαρνίρισμα προσθέτεις σιρόπι χωρίς ζάχαρη και λίγες φράουλες ή κεράσια. Η κάθε τηγανίτα έχει περίπου 300 θερμίδες.

Μήλα με φυστικοβούτυρο

Δοκίμασε να φας ένα μεγάλο μήλο κομένο σε φέτες, τοποθετώντας σε κάθε φέτα λίγο φυστικοβούτυρο! Απλό, γρήγορο, πεντανόστιμο και διαιτητικό.

Νιφάδες βρώμης με αποξηραμένα φρούτα.

Βάλε σε ένα μπωλ 2 κουταλιές της σούπας Quaker, μερικές σταφίδες και λίγα αποξηραμένα βερύκοκα. Πρόσθεσε γάλα με χαμηλά λιπαρά ή άπαχο. Νοστιμότατο, γεμάτο βιταμίνες και ασβέστιο που χρειάζεσαι.