Σε 15 λεπτά έτοιμο αυτό το γλυκό ψυγείου - Κάνει θραύση στο διαδίκτυο τους τελευταίους 2 μήνες
Το έχουν λατρέψει
Σας βρήκαμε την πιο λαχταριστή συνταγή για γλυκό ψυγείου που κάνει θραύση τους τελευταίους 2 μήνες στο διαδίκτυο γιατί είναι δροσερό και πεντανόστιμο Φτιάξτε το κι εσείς και θα μας θυμηθείτε! Θέλει μόνο 15 λεπτά!
Υλικά
- 3x200 ml κρέμα γάλακτος
- 150 γρ σοκολάτα
- 150 γρ φυστικοβούτυρο
- 200 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο
- 5 γρ ζελατίνη
- 30+30 ml νερό
- 1 πακέτο πτι μπερ +100 γρ. βούτυρο
Οδηγίες
- Στα θρυμματισμένα μπισκότα βάζουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×11 cm με αντικολλητικό χαρτί.
- Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα.
- Την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το φυστικοβούτυρο.
- Την απλώνουμε πάνω από την μους σοκολάτας και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
- Χτυπάμε τα 200 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το καραμελωνένο ζαχαρούχο.
- Στην ζελατίνη βάζουμε 30 ml κρύο νερό και αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Την διαλύουμε σε 30 ml καυτό νερό και την ενσωματώνουμε στην κρέμα καραμέλας.
- Την απλώνουμε πάνω από την κρέμα φυστικοβούτυρο και τα αφήνουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
- Διακοσμούμε με λιωμένη σοκολάτα, καραμελωμένο ζαχαρούχο, φιστίκια και κομμάτια snickers.
Δείτε επίσης ακόμα ένα γλυκό κόλαση: Παγωμένος κορμός με σοκολάτα
Μπορείτε να δείτε και το παρακάτω βίντεο με αναλυτικά τα βήματα της συνταγής
Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα - Οργασμός γεύσεων σε 10 λεπτά
Οργασμός γεύσεων μέσα σε μόλις 10 λεπτά! Ψάχνετε ένα γρήγορο και εύκολο γλυκό ψυγείου; Αυτή η συνταγή με σοκολάτα και ζαχαρούχο γάλα θα γίνει η αγαπημένη σας.
Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τα υλικά και τα βήματα για την εκτέλεση της συνταγής. Δεν θέλει πολλά, μόνο 3 πράγματα που ήδη υπάρχουν στην κουζίνα σας.
Υλικά
- 500 γρ κουβερτούρα σοκολάτα, τεμαχισμένη
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (ή λιγότερο αν δεν το θέλετε πολύ γλυκό. στη θέση του υπολοίπου βάζουμε φυτική κρέμα γάλακτος)
- 150 γρ σχετικά ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε σε ένα ταψάκι ένα φύλλο λαδόκολλας και αλείψτε το με βούτυρο.
- Λιώνετε τη σοκολάτα με το ζαχαρούχο γάλα σε μπεν μαρι και ανακατέψτε στο τέλος και τα καρύδια.
- Τοποθετείστε το μείγμα στο ταψί. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και το βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Βγάλτε από το ψυγείο το γλυκό, τραβήξτε μακριά το χαρτί και κόψτε το σε τετράγωνα κομματάκι ή μακρόστενες μπάρες.