Τηλεθέαση 31/10: Σούπερ έκπληξη! Ανατροπή - στην πρώτη θέση στα πρωινά! Εγκεφαλικά για διάσημες παρουσιάστριες!

Όλα τα νούμερα για όλα τα προγράμματα!

Τηλεθέαση 31/10: Σούπερ έκπληξη! Ανατροπή - στην πρώτη θέση στα πρωινά! Εγκεφαλικά για διάσημες παρουσιάστριες!

Θα δείτε πράγματα και θάματα στις τηλεθεάσεις που πρώτο σας φέρνει όπως και κάθε μέρα άλλωστε το site μας το youweekly.gr!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

Νωρίς το πρωί

Στα πρωινά ενημερωτικά ο Παπαδάκης με το καλημέρα Ελλάδα φαίνεται πως έχει ένα κοινό μπετόν αρμέ εχθές λοιπόν στο δυναμικό κοινό έκανε 27,1 ο Δημήτρης Οικονόμου με το σήμερα 18,3 και ο Χασαπόπουλος με τώρα Ελλάδος έπεσε στο 6,2.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Φειδά: Έβαλε σιδεράκια και έγινε αγνώριστη! Δείτε την για πρώτη φορά! (Βίντεο)

Πρωινά Λάιφσταϊλ

Εδώ έχουμε μία φοβερή ανατροπή που βάζει το χεράκι της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία με τα διλήμματα αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει πολύ. Πρόσεξε τώρα η Κατερίνα Καινούργιου εχθές με το Ευτυχείτε έκανε 12,4 με αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό να κάνει 18,4 και να μείνει πίσω δεύτερη από την Καραβάτου με τους Κούκου που κάνει 19,5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο 17,3 με το happy day.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Απίστευτη εξέλιξη στην δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας! Τον έφαγαν την ημέρα των... (Βίντεο)

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει το 14,7 στο δυναμικό κοινό το Αλήθειες με την Ζήνα 12,3 και τσιμπάει το μαζί σου με Τατιάνα Στεφανίδου στο 12,7!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Απίστευτη εξέλιξη στην δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας! Τον έφαγαν την ημέρα των... (Βίντεο)

Απογευματινή ζώνη
Στην απογευματινή ζώνη έχουμε το νέο αρνητικό ρεκόρ που κάνει η Ελένη Τσολάκη με 6,2 το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια 14%, το shopping star στο 25,1 το my style rocks στο 16,8, το Still standing με την Μπεκατώρου στο 15,3, ανεβαίνει ο Φερεντίνος με το deal στο 17,1 η σούπερ σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα στο 17,6 ο τροχός της τύχης 14,3 τόσο έχω εσένα το σίριαλ του Σκάι 10,8 το Γα την παρέα ανεβαίνει κι αυτό και κάνει 9,7 με τον Μουτσινά στο open!

Prime time

Στο prime time έχουμε μεγάλο νικητή το The voice που κάνει 26,2 πολύ καλά στάθηκε το Mην αρχίζεις τη μουρμούρα με 22,1 και το τατουάζ με 21, το μετά τα μεσάνυχτα της Ελεονώρας μελέτη 18,5 πραγματικά εξαιρετικά νούμερα όσο για τις σειρές που παίζουνε εκείνη την ώρα στο open έχουμε ο πρίγκιπας φωτιάς 4,9, ελεύθερη σχέση 4,7 ου φονεύσεις 5,7