Τηλεθέαση 1/11: Κόλαση με Μουρμούρα,Τατουάζ,The voice! Τι είδε ο κόσμος; Ποιους μαύρισε;

Όλη η τηλεθέαση αναλυτικά!

Τηλεθέαση 1/11: Κόλαση με Μουρμούρα,Τατουάζ,The voice! Τι είδε ο κόσμος; Ποιους μαύρισε;

Πάμε να σας δώσουμε τα σημερινά νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό όπως κάνουμε κάθε πρωί από το youweekly.gr!

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιον επέλεξε ο κόσμος για να δει στην ψυχαγωγία του στην ενημέρωση και ποιους τους «μαύρισε» κυριολεκτικά! Διαβάστε παρακάτω...

Ζώνη νωρίς το πρωί

Βουνό το "Kαλημέρα Ελλάδα" με το Γιώργο Παπαδάκη ακούνητος, ακλόνητος. Χθες έκανε το "Καλημέρα Ελλάδα" 24,8%, ο Οικονόμου μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου χαμηλά στο "Σήμερα" 16%, Χασαπόπουλος με Σαραντάκο στο "'Ωρα Ελλάδος 7" μόλις 7,3%.

Πρωινά lifestyle

Η Φαίη Σκορδά, ξανά στην κορυφή με 19,7%, η Καραβάτου μαζί με τον Κατσούλη "Στη φωλιά των κούκου" στέκονται εξαιρετικά αξιοπρεπώς με 15%, το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα καινούργιου στο 9,4% και τέλος το "Ηappy day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε εξαιρετικά νούμερα με 21%.


Εδώ τα ψηλότερα νούμερα τα κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά επειδή παίζει σε άλλη ώρα από την Φαίη Σκορδά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι η νικήτρια της ζώνης. Νικήτρια της ζώνης είναι ξεκάθαρα πάλι η Φαίη Σκορδά και εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε ότι οπότε πέφτει Καινούριου ανεβαίνει η Σκορδά! Άρα αυτές οι δύο παρουσιάστριες για τη φετινή χρονιά έχουν συνδέσει άρρηκτα την τύχη τους. Δηλαδή αν η Κατερίνα Καινούργιου τελικά καταφέρει να σταθεί στον ανταγωνισμό και πάει καλά, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η Φαίη Σκορδα θα χάσει την πρώτη θέση από την Καραβάτου!

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε το "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει 15,9% ,να την περνάει όμως η Ζήνα Κουτσελίνη και να κάνει το εξαιρετικό νούμερο με 19% το "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου 13,4%. Άρα νικήτρια της μεσημεριανής ζώνης... το "Αλήθειες με την Ζήνα".

Ζώνη αργά το μεσημέρι και απόγευμα

Σε αυτή τη ζώνη έχουμε το "Ρουκ Ζουκ" με την Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει 16,5%, το «Τι λέει» με την Ελένη Τσολάκη στα γνωστά εξαιρετικά χαμηλά νούμερα στο 7,5%, το "Shopping star" να σκίζει με την Βίκυ Καγιά 25,5%, το "Μy style rocks" να ανεβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο 15,9% το "Για την παρέα" με το Νίκο Μουτσινά με βάση τα νούμερα του καναλιού του εξαιρετικά με 9,3%, το "Still standing" με την Μπεκατώρου στο 18,5% το "Deal" με το Φερεντίνο 17,3%, ο "Tροχός της τύχης" 13,1%, τo 'Οσο έχω εσένα" το σίριαλ του Σκάι 8,5% το "Ελιφ" στο 13,2% και το 'Γυναίκα χωρίς όνομα" στο 16,7%, την ίδια ώρα του δελτίου ειδήσεων του Οpen στο 5,3%.

Prime time

Στο prime time δηλαδή την ώρα που μαζεύεται ο κόσμος να δει τηλεόραση που οι διαφημιστές επενδύουν τα περισσότερα χρήματα τους έχουμε έναν αληθινό χαμό! Έχουμε προγράμματα που έσκισαν και προγράμματα που ισοπεδώθηκαν,που εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά από το χαρτί των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Το "The voice of Greece" κάνει το φοβερό 28,1% και έχουμε το "Mην αρχίζεις τη μουρμούρα" που κάνει 28,2%, μεγάλος νικητής η μυθοπλασία του Alpha στο prime time, ακολουθεί το "Tατουάζ" που στέκεται αξιοπρεπώς με 24%.

Ισοπεδώθηκε το "MasterChef junior" με 6,1% το "Νοmads" με 10,9% και εξαφανίστηκαν κυριολεκτικά τα σήριαλ του Open "O πρίγκιπας της φωτιάς" 2,9%, το "Για πάντα παιδιά" 3,7%.