Τηλεθέαση 4/10: Τα πάνω κάτω με παρουσιαστές να είναι με υπογλώσσια!

Ποια είναι η τηλεθέαση για τις εκπομπές;

Τηλεθέαση 4/10: Τα πάνω κάτω με παρουσιαστές να είναι με υπογλώσσια!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το site μας στο Youweekly.gr σας δίνει τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού.

Ελάτε να δούμε τι επέλεξαν οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία τους, ποιες εκπομπές και παρουσιαστές επιδότησαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Elif: Η Αρζού πιστεύει πως ο Ερκούτ ήταν από την αρχή τσιράκι του πατέρα της!

Πρωινή ενημέρωση

Εδώ έχουμε μια πραγματικά απίθανη ανατροπή τουλάχιστον στα νούμερα που έχουν να κάνουν στο δυναμικό κοινό. Ο Γιώργος Αυτιάς κάνει 18,6% και το «Tώρα ότι συμβαίνει» με την με Φαίη Μαυραγάνη κάνει 19%.
Έστω και για λίγο λοιπόν το Οpen περνάει το Σκάι για 0,4% απίθανο, σπάνιο,αλλά αληθινό.
Είναι βέβαια σίγουρο ότι Γιώργος Αυτιάς στο σύνολο τηλεθέασης θα είναι πρώτος με διαφορά γιατί η δύναμη του Γιώργου σίγουρα δεν είναι το δυναμικό κοινό αλλά οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας.

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Η Βασιλίνα είναι έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να πείσει τον Αχιλλέα πως είναι έγκυος!

Μετά έχουμε το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση που κάνει 24,5%, το «Ακραίος» με το Χατζή που κάνει 11,7% και το "Έλα χαμογέλα" που στέκεται ξανά αξιοπρεπώς με 8,5% και την Σίσσυ Χρηστίδου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε το «Καλύτερα δε γίνεται» που κάνει 12,9%, το "OOLALA" που κάνει 10% με τη Σάσα Σταμάτη και τα "Αποκαλυπτικά" που κάνουν 7,3%, η ελληνική ταινία που έβαλε ο Αnt1 ξανά μπροστά από όλους με 17,1% ήταν το μια "Eλληνίδα στο χαρέμι" και φυσικά είναι ο νικητής της ζώνης.
Το "Food and Friends" του Σκαρμούτσου δεν θα έλεγα ότι πάει πάρα πολύ καλά κάνει ένα 9,6% πολύ μακριά από τις επιδόσεις του σταθμού δίνει ένα πολύ κακό lead in στο δελτίο ειδήσεων και μάλλον δεν θα μείνει για πολύ σ’ αυτή τη θέση στο πρόγραμμα! Το "Ταίρι ξέρει" μάλλον δεν ξέρει και κάνει ένα 10,2%, απέναντι το "Dot" πάει πολύ καλύτερα και κάνει 12,7%.

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις με τη σορό του του Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Prime time
Και πάμε στο prime time. Εδώ παρατηρούμε το παιχνίδι ριάλιτι του Αnt1 τo "Nomads" λίγο να ξυπνάει και να τσιμπάει, ξεφεύγει δηλαδή από τα γνωστά μονοψήφια και δεκαριά και κάνει ένα 14,6%, το "Βake off" χαροπαλεύει στο 15% και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" κάνει τη διαφορά και φτάνει στο 19,7% και έτσι είναι ο νικητής της βραδιάς!