Τηλεθέαση 6/11: Αναλυτικά ποιες παρουσιάστριες έκλαψαν; Ανατροπές στα πρωινά!

Ποια είναι τα νούμερα τηλεθέασης;

Τηλεθέαση 6/11: Αναλυτικά ποιες παρουσιάστριες έκλαψαν; Ανατροπές  στα πρωινά!

Όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα το site μας, το Youweekly.gr, θα σας δώσει αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό της χθεσινής ημέρας Δευτέρα 6/10!

Νωρίς το πρωί...

Μεγάλος νικητής στην αρχή της εβδομάδας το 'Καλημέρα Ελλάδα" με το Γιώργο Παπαδάκη 25,6%.
Κοντά του το "Σήμερα" του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου με 19,4%, 'Η πρώτη είδηση" από την ΕΡΤ1 στο 9,0%, ισοπεδώθηκε το ""Ωρα Ελλάδος 7" με Χασαπόπουλο και Σαραντάκο με 4,6%, στο Οpen.

Πρωινή ζώνη lifestyle

Σε αυτή τη ζώνη του lifestyle, δηλαδή των πρωινών έχουμε κάθε μέρα ανατροπές. Θα ξεκινήσω σήμερα τα νούμερα με το πιο αρνητικό όλων.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το ''Ευτυχείτε" κάνει μόλις 6,5% εξαιρετικά χαμηλά επιστρέφει δηλαδή κοντά στην πρεμιέρα της εκπομπής της. Φαίνεται πως δεν την σώζουν ούτε τα διλήμματα.

"Το Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά 18,7%, "Στη φωλιά των κούκου" με την Καραβάτου 15%!
Το "Happy day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή σκίζει και κάνει 23,7%.

Εδώ προφανώς νικητής είναι στη ζώνη της βεβαίως η Φαίη Σκορδά με χαμηλά νούμερα όμως και εξαιρετικά ψηλά το "Happy day" που φαίνεται να είναι η έκπληξη της φετινής χρονιάς.

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη τώρα έχουμε μία απίστευτη ανατροπή το "Αλήθειες με την Ζήνα Κουτσελίνη" κάνει 17,3% και περνάει την Ελένη Μενεγάκη που κάνει εξαιρετικό νούμερο αλλά όχι αρκετό 16,3%. "Το μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου χαμηλά στο 9,7%.

Απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη έχουμε το "Ρουκ Ζουκ" με την Μακρυπούλια να κάνει 17%, το «Τι λέει» με την Ελένη Τσολάκη λίγο να ανεβαίνει και να κάνει 9,9%, το "Shopping star" νικητής με 23,2% και η Σπυροπούλου με το "My style rocks" ξανά χαμηλά στο 13,5%. Το «Για την παρέα» συμπαθητικό νούμερο για το Οpen με τον Μουτσινά στο 9,1%, το "Still standing" με τη Μαρία Μπεκατώρου κάνει το καλύτερο νούμερο στη φετινή σεζόν με 20,8%, το «Γυναίκα χωρίς όνομα», το σήριαλ του Αnt1 στο 21,2% το "Deal" του Φερεντίνου «θύμα» της γυναίκας χωρίς όνομα στο 14%!!!

Ο "Tροχός της τύχης" στο 12,9% ισοπεδωμένο το "Όσο έχω εσένα" με 7,8% και "Elif" το σίριαλ του Star στο 15,5%.

Χειρότερο νούμερο στην ζώνη την συγκεκριμένη το "Οpen news" 3,1% και το "Κουζίνα για δύο" με 2,8% πάλι στο Οpen!

Prime time

Και πάμε να δούμε το prime time που τα νούμερα του έχουνε πάντα φοβερό ενδιαφέρον νικητής το "Greece next top model" με 23%, "Το σόι σου" πολύ κοντά με 22,6%, το "Τατουάζ" 20,7%, "Tο πέτα την φριτέζα" του Αnt1 16,9%, το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" του Σκάι μεγάλος χαμένος με 14,2% και ολοκληρωτική καταστροφή για το Open όπου τα προγράμματά τους στην prime time ισοπεδώθηκαν! "Ο πρίγκιπας της φωτιάς" 3,7%, το "Ου φονεύσεις" του Κοκκινόπουλου 5,6%.