Τηλεθέαση 6/11: Φοβερές ανατροπές στα πρωινά! Kόλαση στο prime time!

Ποια είναι η τηλεθέαση για τα προγράμματα;

Τηλεθέαση 6/11: Φοβερές ανατροπές στα πρωινά! Kόλαση στο prime time!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το site μας to Υouweekly.gr θα σας δώσει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης που αφορούν στο δυναμικό κοινό και έτσι θα καταλάβετε όλοι τι επέλεξαν εχθές οι τηλεθεατές να δουν για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση τους. Διαβάστε παρακάτω...

Νωρίς το πρωί

Νωρίς το πρωί έχουμε το "Καλημέρα Ελλάδα" με το Γιώργο Παπαδάκη να κάνει 23,9% στο δυναμικό κοινό τον Δημήτρη Οικονόμου με τη Μαρία Αναστασοπούλου στο 18,5% με το "Σήμερα" η πρώτη είδηση στην ΕΡΤ 8,1% και καταποντισμός για το "Ώρα Ελλάδος" και το δίδυμο Χασαπόπουλου Σαραντάκου μόλις 5,7%. Με διάφορα Παπαδάκης νικητής στα πρωινά.

Δείτε ακόμη: The Voice: Η σοπράνο που ενθουσίασε την κριτική επιτροπή και ο διαγωνιζόμενος που επέστρεψε μετά από 2 χρόνια! (Βίντεο)

Πρωινή ζώνη lifestyle.

Εδώ έχουμε μία μεγάλη ανατροπή στην πρώτη θέση η Φαίη Σκορδά που συνήθως κόβει το νήμα στα πρωινά του lifestyle εχθές έκανε 17,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ η εκπομπή "Στη φωλιά των κούκου" με την Καραβάτου και τον Κατσούλη έκαναν 20,3% τεράστιο νούμερο για τα δεδομένα τους!

Το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου στο 8,5% και το "Happy day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που παίζει νωρίτερα από όλους βέβαια στα 18,1%.

Μεσημεριανή ζωνή

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε την Ελένη Μενεγάκη να πρωταγωνιστεί και να κάνει ένα καταπληκτικό νούμερο με 19,2%, το "Αλήθειες με την Ζήνα" ακολουθεί πάρα πολύ κοντά με 18,7%, το "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου κάνει 12,5%!

Δείτε ακόμη: Γυναίκα χωρίς όνομα: ένταση ανάμεσα στο Δημήτρη και την Κάτια ξεσπάει μόλις φτάνει το χαρτί της αγωγής!

Απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη ξεκινάμε με τα καταπληκτικά νούμερα που κάνει Ζέτα Μακρυπούλια στο "Ρουκ Ζουκ" με 20,7%, δίπλα το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη δεν κουνιέται και παραμένει στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα μονοψήφια με 8,9%.

Το "Shopping Star" σκίζει με 20,7% όμως το πλησιάζει πολύ επικίνδυνα το "My style rocks" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κάνει 15,9%. Το "Still standing" με τη Μαρία Μπεκατώρου κάνει 20,8% καταπληκτικό νούμερο στο ίδιο κανάλι στον Αnt1, το 'Γυναίκα χωρίς όνομα" κάνει 19,2%!

Το "Deal" με τον Φερεντίνο κάνει 13,9% και εδώ τον περνάει "Ο τροχός της τύχης", για πρώτη φορά φέτος που κάνει 14,5%! Το "Όσο έχω εσένα" άπατο με 7,2% είναι το σίριαλ του Σκάι.

Το "Κουζίνα για δύο" 3,9%, οι ειδήσεις του Οpen που είναι στην ίδια ζώνη 5,2% και πάει καταπληκτικά το "Για την παρέα" με τον Μουτσινά με 11,8%, τα ψηλότερα νούμερα του καναλιού!

Prime time

Και πάμε να δούμε το prime time όπου έχουμε τα μεγαθήρια να χτυπιούνται ανελέητα!!!

Ξεκινάμε με το "Greece Next Top Model" που κάνει 21,7%, το "The voice of Greece" κάνει 20% νικητής όμως είναι "Tο σόι σου" με 22,2% από κοντά το "Tατουάζ" με 20,2% και με καλά νούμερα το "Πέτα την φριτέζα" με 18,5%.
Στο Οpen "Ο πρίγκιπας της φωτιάς" στα αζήτητα με 4,3%, η "Ελεύθερη σχέση" με 3,6%.

Μεταμεσονύχτια
Η εκπομπή της Μελέτη "Μετά τα Mεσάνυκτα" κάνει το καταπληκτικό 22,6% και κάνει στον Alpha τους ανθρώπους να χαμογελάνε!