Τηλεθέαση 12/11: Τρελές ανατροπές στο prime time! Καταποντισμός για πασίγνωστο πρόγραμμα...

Ποια είναι τα ποσοστά τηλεθέασης;

Τηλεθέαση 12/11: Τρελές ανατροπές στο prime time! Καταποντισμός για πασίγνωστο πρόγραμμα...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, θα σας δώσει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού για την ελληνική τηλεόραση!

Έτσι θα έχετε μία εικόνα την επέλεξε ο κόσμος για την ψυχαγωγία του! Διαβάστε παρακάτω...

Νωρίς το πρωί

Νωρίς το πρωί έχουμε πάντα τουλάχιστον στο δυναμικό κοινό μία ίδια εικόνα. Ο Γιώργος Παπαδάκης με το "Καλημέρα Ελλάδα" χθες Δευτέρα κάνει ένα 27,4%, ο Δημήτρης Οικονόμου με το "Σήμερα" κάνει ένα 18,9% και το "Ώρα Ελλάδος" 7% με Χασαπόπουλο και Σαραντάκο κάνει το πολύ χαμηλό 7%, ,η "Πρώτη είδηση" στην ΕΡΤ κάνει την έκπληξη με 8,5% και περνάει πάνω από το Open!!!

Πρωινά lifestyle

Στα πρωινά lifestyle έχουμε μία τεράστια μάχη όπου νικήτρια βγαίνει για εχθές η Φαίη Σκορδά. "Το Πρωινό" λοιπόν στον Αnt1 κάνει στο δυναμικό κοινό 18,6%, "Στη φωλιά των κούκου" με την Καραβάτου στο Star ένα 14%, το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου στο Οpen 10,6% και το "Happy Day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον alpha 19,9%.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Ο Στέφανος με τη Χριστίνα παίρνουν από το σπίτι του Σκαφιδά κάποιες φωτογραφίες!

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε την Ελένη Μενεγάκη με το "Ελένη" στον Alpha να κάνει 14,5%, το "Αλήθειες με την Ζήνα" πολύ κοντά της στο 12,%, το 'Μαζί σου" με Τατιάνα Στεφανίδου με 11,4%!

Το "Ρουκ Ζουκ" στον Αnt1 με την Ζέτα Μακρυπούλια κάνει ένα 14,2%, το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη στον Alpha 10,8%, το "Shopping Star"19,8% με τη Βίκυ Καγιά στο Star και το "My Style Rocks" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ανεβασμένα πλέον νούμερα 14,5%, το "Για την παρέα" του Μουτσινά στο Οpen ένα εξαιρετικό νούμερο στο 8,8%.

Απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη έχουμε το "Still Standing" με την Μπεκατώρου στον Αnt1 να κάνει ένα 16,6% και να περνάει τον Φερεντίνο που με το "Deal" στον Alpha κάνει ένα 15,4%.
"Ο τροχός της τύχης" χαμηλά στο 10,2% στο Star, To "Όσο έχω εσένα" στο Σκάι τα χειρότερα νούμερα του 7,9% και το "Κουζίνα για δύο" στο Οpen πιο κάτω δεν πάει 3,4%!

Το απόλυτο αφεντικό στην απογευματινή ζώνη το "Γυναίκα χωρίς όνομα" στον Αnt1 που κάνει ένα καταπληκτικό νούμερο ρεκόρ με 22,6% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Η επιστροφή: Η αναζήτηση για τον Φώτη συνεχίζεται!

Prime time
Στο prime time έχουμε το "Greece next top model" το ριάλιτι του Star να ισοπεδώνει κυριολεκτικά όλα τα άλλα προγράμματα και να κάνει ένα φοβερό 26,8%!!!

Μάλιστα σε τέταρτο του δυναμικού κοινού έφτασε μέχρι και 34,5%, στον πάτο το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" στον Σκάι με 15,5%, στον Alpha το "Τατουάζ" 21%, το "Σόι σου" 21,3%, το "Πέτα την φριτέζα" 13,5% στον Αnt1 και "Ο πρίγκιπας της φωτιάς" στο Οpen κάνει νούμερα σχεδόν στο μηδέν 2,7%, ενώ το "Ου φονεύσεις" λίγο παραπάνω πάλι στο ίδιο κανάλι με 4,1%.