Τηλεθέαση 13/11: Χαμός με GNTM και THE VOICE! Όλα τα νούμερα αναλυτικά....

Ποια είναι τα νούμερα τηλεθέασης;

Τηλεθέαση 13/11: Χαμός με GNTM και THE VOICE! Όλα τα νούμερα αναλυτικά....

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού για να έχετε μια γνώμη για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία τους.

Ποιος παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιος έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Τατουάζ: Η Ελένη ειδοποιεί τον Αλέξανδρο για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορφέα!

Νωρίς το πρωί
Νωρίς το πρωί οι εκπομπές που ξεκινάνε αξημέρωτα τουλάχιστον στο δυναμικό κοινό έχουν ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο απόλυτος βασιλιάς! Εχθές το καλημέρα με το Γιώργο Παπαδάκη στον Αnt1 κάνει στο δυναμικό κοινό ένα εξαιρετικό 26,6%, χαμηλά ο Δημήτρης Οικονόμου με 17,7%, στον Σκάι η "Πρώτη είδηση" στην ΕΡΤ 8,2% και το "Ώρα Ελλάδος 7" στο Open κάνει ένα συμπαθητικό αυτή τη φορά 8%.

Πρωινά lifestyle

Στα πρωινά lifestyle κυριολεκτικά κάθε μέρα δίνεται μια τεράστια μάχη τις περισσότερες φορές βγαίνει νικήτρια η Φαίη Σκορδά με το πρωινό στον Αnt1 έτσι έγινε και χθες.

"Το Πρωινό" λοιπόν κάνει ένα 21,6% στο δυναμικό κοινό, το "Στην φωλιά των κούκου" 17,5% στο Star και στο Open το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις με 8,3%! Το "Happy Day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που παίζει σε διαφορετική ώρα κάνει ένα εξαιρετικό 18,6%.

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε την Ελένη Μενεγάκη στον Αlpha με το "Ελένη" να κάνει ίσως το καλύτερο νούμερο της φετινής χρονιάς με 19,3% στο δυναμικό κοινό!
Το "Αλήθειες με την Ζήνα" ένα αξιοπρεπέστατο 15,3% και το "Μαζί σου" με Τατιάνα Στεφανίδου που παίζει στην ίδια ζώνη χαμηλή πτήση με 10,8%.

Λίγο αργότερα το "Ρουκ Ζουκ" κάνει 17,2% με την Ζέτα Μακρυπούλια στον Αnt1, το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη 8,7% συνεχίζει στα ίδια νούμερα από την αρχή της σεζόν το "Shopping Star" να ξεφεύγει με ένα 23,4% με τη Βίκυ Καγιά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει δυναμικά με ένα 14,2% στο Σκάι με το "Μy style rocks" !
Το "Για την παρέα" κάνει το καλύτερο νούμερο του στο Οpen, ο Μουτσινάς είναι η έκπληξη και συνεχίζει να ανεβαίνει και κάνει ένα 12,3% πάνω από την Τσολάκη στον Alpha!

Απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη ξεκινάμε με τη Μαρία Μπεκατώρου που είναι και ο νικητής στον Αnt1 με ένα νούμερο στο δυναμικό κοινό 18,5% με το "Still Standing", στη συνέχεια στο ίδιο κανάλι το "Γυναίκα χωρίς όνομα" σκίζει με ένα 22,2%!!!

Το "Deal" στον Alpha ανεβαίνει και κάνει ένα 18%, το "Εlif"" στο Star ένα συμπαθητικό 15,5% στο δυναμικό κοινό.
"Ο τροχός της τύχης" συνεχίζει στο ίδιο κανάλι με ένα ανεβασμένο 15%,Το "Óσο έχω εσένα" η μυθοπλασία του Σκάι χαμηλά στο 8,4% το "Kουζίνα για δύο" στο Open άπατο στο 3,9% και ειδήσεις του Open στο 4,3%!

Δείτε ακόμη: Έλα στη θέση μου: Ρενάτα αρνείται κατηγορηματικά να πάρει μέρος στο σχέδιο του Αχιλλέα!

Prime time

Πάμε στο prime time εδώ έχουμε κυριολεκτικά μάχη γιγάντων! Έχουμε φοβερά προγράμματα που συγκεντρώνουν την αγάπη του κόσμου από την αρχή της σεζόν.

Το ριάλιτι "Greece Next Top Model" είναι ο νικητής της βραδιάς με 23,9%, το "The voice" στο Σκάι πολύ κοντά με 22%, "Tο σόι σου" κάνει ένα 23,8% και χάνει από το "Greece next top model" για 0,1 της μονάδας!

Το "Tατουάζ" ακολουθεί στο ίδιο κανάλι στον Αlpha με 23,1% και το "Πέτα την φριτέζα" στέκεται με ένα 14,8% στον Αnt1 ,ενώ εξαφανίζεται από τους πίνακες τηλεθέασης στο Οpen ο "Πρίγκιπας της φωτιάς" που κάνει 3,4%.

Το "Μετά τα Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη το αξιόλογο 16,2%.