Τηλεθέαση:Χαμός στα πρωινά μονοψήφια για πανάκριβα προγράμματα!

Ποια είναι τα ποσοστά τηλεθέασης;

Τηλεθέαση:Χαμός στα πρωινά μονοψήφια για πανάκριβα προγράμματα!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr σας φέρνει, πρώτο, τα νούμερα τηλεθέασης που αφορούν το δυναμικό κοινό...

προκειμένου να έχετε μια σφαιρική άποψη για το τι παρακολούθησε ο κόσμος όσον αφορά στην ψυχαγωγία του. Διαβάστε παρακάτω...

Νωρίς το πρωί
Ξεκινάμε με τα αξημέρωτα προγράμματα! Εδώ έχουμε το "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη στον Αnt1 να κάνει στο δυναμικό κοινό ένα εξαιρετικό νούμερο 23%, τον Δημήτρη Οικονόμου στο "Σήμερα" στο Σκάι 16,3%, η "Πρώτη είδηση" στην ΕΡΤ 6,9% και το "Ώρα Ελλάδος" στο Open με Χασαπόπουλο και Σαραντάκο 8,1%.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποχώρησε από το σχήμα και άφησε σύξυλους τους συναδέλφους του και τον επιχειρηματία!

Πρωινά lifestyle
Εδώ η πρώτη θέση κρίθηκε με λιγότερο από μία μονάδα! Η Φαίη Σκορδά με το "Πρωινό" στον Αnt1 κάνει 18,6%, η Καραβάτου "Στη φωλιά των κούκου" κάνει 18,1%, το "Happy Day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που παίζει σε άλλη ώρα κάνει ένα εξαιρετικό νούμερο 19,5% και το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου χαμηλή πτήση στο 8,2%.

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Πέθανε γνωστός συγγραφέας!

Μεσημεριανή ζώνη

Στην μεσημεριανή ζώνη έχουμε την Ελένη Μενεγάκη με το "Ελένη" στον Alpha να κάνει ένα πραγματικά καταπληκτικό νούμερο ίσως το καλύτερο της χρονιάς με 21,3% στο δυναμικό κοινό το "Αλήθειες με την Ζήνα" 16% και το "Μαζί σου" με Τατιάνα Στεφανίδου 12,8%.

Λίγο αργότερα το Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια στον Αντέννα κάνει 12,5 το τι λέει με την Ελένη Τσολάκη στα ίδια 10,4 στον alpha το shopping star με τη Βίκυ Καγιά 20,6 και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεβαίνει με το my style rocks στο 15,6 εξαιρετικά νούμερα για τον Μουτσινά για την παρέα στο Open 14,0 που περνάει και το Ρουκ Ζουκ της φίλης του Μακρυπούλια και βεβαίως σκίζει την Ελένη Τσολάκη.

Απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη έχουμε το "Still Standing" με την Μπεκατώρου να κάνει ένα 14,3%, το "Deal" με το Φερεντίνο κάνει το καλύτερο νούμερο του για φέτος στο κανάλι του Alpha με 19,7%, "Ο τροχός της τύχης" 14,6% και το "Κουζίνα για δύο" 4,7% στο Οpen.

Στην απογευματινή ζώνη των σήριαλ έχουμε στον Αnt1 το "Γυναίκα χωρίς όνομα" με 16,4%, το "Εlif" με 13,6% και τo ""Oσο έχω εσένα" στον Σκαι τα χειρότερα νούμερα για φέτος με 6,4%!

Prime time

Στο prime time των καναλιών έχουμε μάχη γιγάντων το "The voice of Greece" στην τηλεόραση του Σκάι κάνει το εξαιρετικό 25,9% ,απέναντι το "Mην αρχίζεις τη μουρμούρα", που παίζει στον Alpha χάνει για λίγο και κάνει 24,8%!

Το "Tατουάζ" που ακολουθεί τη "Mουρμούρα" κάνει 23,6%, "Ο πρίγκιπας της φωτιάς" στο Οpen 3,8% και το 'Project RunAway" στα τάρταρα της τηλεθέασης με 4,2%.

Το "Μετά τα Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη κάνει ένα φοβερό νούμερο 20,5%.