Μοιράζει εγκεφαλικά ο Μουτσινάς στην τηλεθέαση!

Χαμός στην τηλεθέαση!

Μοιράζει εγκεφαλικά ο Μουτσινάς στην τηλεθέαση!

Αν σας έλεγα να βάλετε στοίχημα ότι o Νίκος Μουτσινάς θα ξεκινήσει στο Οpen και θα τσακίσει όλα τα προγράμματα του ανταγωνισμού του θα με πιστεύατε; Θα το βάζατε το στοίχημα;


Ναι καλά σιγά μην το βάζατε. Από όλο το πρόγραμμα του Open ο μοναδικός άνθρωπος που ανταποκρίνεται στο μισθό του και κάνει νούμερα εξωπραγματικά είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Διαβάστε παρακάτω...

Ναι, αυτό το καραφλό αγόρι που εδώ και μια πενταετία ότι κι αν έχει κάνει στην τηλεόραση είναι τραγικά αποτυχημένο. Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής που του έχουνε δοθεί άπειρες ευκαιρίες έχει γράψει τα τελευταία χρόνια τις μεγαλύτερες αποτυχίες στα τηλεοπτικά προγράμματα. Την τελευταία φορά που παρουσίασε πρόγραμμα μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 εκείνο το αισχρό βραδινό σόου, που είχε μέχρι και τεχνικά προβλήματα και παραλίγο να τραυματιστεί κόσμος έκανε μονοψήφια.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Και «κλάμα» η παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Ε λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος ήρθε στο Open, κάνει μία εκπομπή για την πλάκα του απελευθερωμένος, την έχει ονομάσει,«Για την παρέα» και τους σκίζει όλους...

OPEN: Για την Παρέα 17,2
ΑΝΤ1: Ρουκ ζουκ 16,7
ALPHA: «Τι λέει» 10,6
ΣΚΑΙ: My style rocks 12,7
STAR: Shopping Star 23,5

Τώρα θα μου πείτε,με το δίκιο σας, μα τι μας λες; Aφού η Βίκυ Καγιά με το Shopping star, είναι πρώτη στην ζώνη την συγκεκριμένη την απογευματινή.

Δείτε ακόμη: Alpha vs Star: Πως τα πήγε η Νικολούλη απέναντι στην ταινιάρα "San Andreas";

Ναι δεν διαφωνώ, αλλά είναι δεύτερος ο Μουτσινάς και αφήνει πίσω του κανάλια, όπως ας πούμε τον Alpha και τον Σκάι και την Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1, που έχουνε την τριπλάσια τηλεθέαση από το Open.

Δηλαδή, με άλλα λόγια αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στο καινούργιο κανάλι είναι θρίαμβος! Ξέρετε τώρα έτσι, είναι θρίαμβος μέχρι να πάρουν τα μυαλά του Μουτσινά αέρα.

Στο Οpen κάνουν τον σταυρό τους να κρατήσει η τρέλα του Μουτσινά όσο πρέπει.
Τι εννοούμε όσο πρέπει; Επειδή κάποιοι παρουσιαστές υποστήριζαν ότι δεν κάνουνε νούμερα επειδή το κανάλι δεν έχει νούμερα στο γενικό σύνολο, παίρνει η υπεύθυνη προγράμματος τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά του Μουτσινά και τα τρίβει στα μούτρα κάποιον παρουσιαστών που κάνουν μονοψήφια.

Να λοιπόν και ένας άλλος ρόλος για τον Μουτσινά, περισσότερο αλληλέγγυος προς το κανάλι του, μόνο που δεν το ξέρει!