Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα είδαν εχθές σχεδόν 1,5 εκ τηλεθεατές; Το κανάλι άνοιξε σαμπάνιες!

Μιλαμε για ρεκόρ!

Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα είδαν εχθές σχεδόν 1,5 εκ τηλεθεατές; Το κανάλι άνοιξε σαμπάνιες!
Τηλεθέαση 06.02.2019 14:22

Η παρουσιάστρια σαρώνει φέτος και αναμφίβολα είναι η χρονιά της!


Την εκπομπή της, είδαν χτες σχεδόν 1.500.000 τηλεθεατές και στο κανάλι άνοιξαν σαμπάνιες! Διαβάστε παρακάτω....


Μιλάμε φυσικά για το «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη που χτύπησε κόκκινο σε τηλεθέαση! Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου για πρώτη φορά και έπιασε το νούμερο που έκανε τον Alpha να ανοίγει σαμπάνιες!

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ - ΑΝΤ1 - Alpha: Σεισμός στην γενική τηλεθέαση! Φοβερή αλλαγή!


Η Αγγελική είπε μεταξύ άλλων:

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων».
Και τόνισε: «Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.»!

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά! Οι πρώτες δηλώσεις... (Βίντεο)

Και υπογράμμισε: «Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share