ΣΚΑΙ: Ποια εκπομπή έκανε αρνητικό ρεκόρ διετίας..Τρελάθηκαν στο κανάλι!

Δεν το πίστευαν ούτε οι ίδιοι...

ΣΚΑΙ: Ποια εκπομπή έκανε αρνητικό ρεκόρ διετίας..Τρελάθηκαν στο κανάλι!

Μεγάλος πανικός έχει ξεσπάσει στο κανάλι του Φαλήρου μιας και η νέα καθημερινή εκπομπή "Survivor Panorama" δεν έχει την αναμενόμενη απήχηση.

Μπορεί η Μπάγια Αντωνοπούλου να κάνει τα πρώτα της βήματα στη παρουσίαση ως κεντρική παρουσιάστρια, ο κόσμος όμως δεν είναι μαζί της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ - ΑΝΤ1 - Alpha: Σεισμός στην γενική τηλεθέαση! Φοβερή αλλαγή!

Έτσι, μόλις 145.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με ποσοστό αρνητικού ρεκόρ, 4,5% στο γενικό σύνολο.

Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί στο κανάλι για να σβήσει αυτές τις «φωτιές» που οδηγούνε μαθηματικά τον ΣΚΑΙ στην τρίτη θέση της τηλεθέασης ίσως και στην τέταρτη στα κανάλια τα πανελλαδικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο κανάλι επικρατεί αναβρασμός και ετοιμάζουν διορθωτικές κινήσεις άμεσα!

Αυτό που λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις είναι ότι η δημοσιογράφος στον Παπαδάκη δεν είχε δείξει ότι μπορούσε να σταθεί στον αέρα μόνη της!

Δείτε ακόμη: Μαρία Νεφέλη Γαζή-Άνθιμος Ανανιάδης: Μεγάλη ανατροπή για την αναγνώριση του γιού τους! Τι συνέβη; (Βίντεο)

« Διαλέξαμε μία παρουσιάστρια η οποία δεν έχει καμία σχέση με το λαϊφστάιλ δεν είχε καμία σχέση με εκπομπές τέτοιου είδους ο κόσμος την έχει ταυτίσει με την ενημέρωση και μάλιστα με την σκληρή ενημέρωση. Το κοινό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη είναι άνθρωποι άνω των 60 και πήραμε εμείς αυτό το κορίτσι για να κάνουμε τη διαφορά στις ηλικίες 15-35 που βλέπουν φανατικά το “Survivor” .Και εκτός από όλα τ’άλλα η κοπέλα δεν τα λέει κιόλας δεν μπορεί δεν είναι συντονισμένοι στο αντικείμενο αυτό δεν της αρέσει προφανώς...»

Από την άλλη μεριά οι άνθρωποι που την επέλεξαν έχουν άλλη γνώμη. Πιστεύουν ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένα νέο πρόσωπο λαμπερό που έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Το τι ισχύει τελικά, μόνο ο χρόνος θα το δείξει....