Τηλεθέαση 20/2: Τι νούμερα έκανε η Ελένη Μενεγάκη με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της και την προσωπική της ζωή;

Τηλεθέαση 20/2: Τι νούμερα έκανε η Ελένη Μενεγάκη με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της και την προσωπική της ζωή;

Κατάφερε η κατάθεση ψυχής της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεθεατές με τις αποκαλύψεις για τον θάνατο του πατέρα της να κρατήσει το κοινό;

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια με αφορμή το θέμα που είχαν στην εκπομπή της «τα παιδιά δεν μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους όταν ο γονιός είναι μόνος», μίλησε για τον εαυτό της, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της.

Η Ελένη ανέφερε: «Έτυχε όπως και σε εμένα που ο πατέρας μου δεν είναι εν ζωή, θέλω να σας πω ότι σκέφτεται ένα παιδί όταν είναι μικρό, δεν έχει τις ίδιες σκέψεις όταν μεγαλώνει. Το λέω και από προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί… φοβάται μήπως κάτι γίνει, μήπως κάποιος το πάρει και μήπως αλλάξει η ισορροπία μέσα στο σπίτι. Το παιδί όταν μεγαλώνει… αισθάνεται όταν ο γονιός του είναι μόνος μεγάλη ευθύνη, αισθάνεται ανασφάλεια «εγώ που προχωράω τη ζωή μου, μου επιτρέπεται να πάω παρακάτω»! Επίσης το κάθε παιδί αισθάνεται βάρος για τον έναν γονέα του, τον μοναδικό που τον έχει μεγαλώσει, αφού δεν έχει τον άλλον και δε φαντάζεστε με πόσες ανασφάλειες μεγαλώνει. Σας το λέω γιατί κανείς από εσάς δεν έχει μεγαλώσει σε οικογένεια αντίστοιχη σαν την δική μου… Τις ανασφάλειες που έχει ένα παιδί δεν διανοείστε… Σκέφτεσαι αν πάθει κάτι ο ένας μου γονιός τι γίνεται; Το βλέπεις μία μέρα να μην είναι καλά… Τα παιδιά τα βλέπουν και τα νιώθουν όλα… Υπάρχει κάτι πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει τη μαμά ή τον μπαμπά του όποιον έχει να είναι καλά;»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Μενεγάκη, λοιπόν, μετά από αυτή την εξομολόγηση που έκανε στην τηλεόρασή της κατάφερε να ακουμπήσει το 18,7%. Δηλαδή, κατάφερε να κρατήσει αμείωτο και σταθερό το ενδιαφέρον του κοινού που δείχνει πως φέτος είναι στο πλευρό της.