Τηλεθέαση 25/2: Κόλαση με "Masterchef" - "Survivor" - "Τατουάζ" - "Πέτα την φριτέζα"!

Τηλεθέαση 25/2: Κόλαση με

Όπως και κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr σας φέρνει τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό!

Ξεκινάμε με τον μεγάλο νικητή! Όχι δεν είναι το Survivor και η Δαλάκα που είχαν ένα τρομερό διήμερο! Διαβάστε παρακάτω...

Το MasterChef στην τηλεόραση του star στο δυναμικό κοινό κάνει ένα εκπληκτικό νούμερο 26,6! Δεύτερο πρόγραμμα και εδώ έχουμε μία τεράστια έκπληξη είναι το «Πέτα την φριτέζα»Με το εκπληκτικό νούμερο ρεκόρ για φέτος 19,9!

Τρίτο πρόγραμμα το τατουάζ με μόλις 18,9 το πρόγραμμα του Survivor που φαίνεται ότι στον καθημερινό ανταγωνισμό δεν αντέχει σε καμία περίπτωση κάνει το πολύ χαμηλό νούμερο 13,4

Άρα λοιπόν μεγάλος νικητής της βραδιάς το MasterChef που σε τέταρτα κάνει 26,6 20,3 26,3 31,4 29,6 25,3 και κλείνει με 34,0!

Το συμπέρασμα από τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας είναι ότι το ριάλιτι επιβίωσης στην τηλεόραση του Σκάι το survivor δεν αντέχει στο μεγάλο ανταγωνισμό της εβδομάδας

Υπάρχει μια μικρή αλλοίωση στα δεκαδικά στα νούμερα τηλεθέασης για να αποφεύγουμε τις αντιγραφές από τους γνωστούς αγνώστους κλέφτες του youweekly.gr !

Σκαι: Ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης!

«Όλοι σας και μόνος μου» Αν ένας άνθρωπος θα μπορούσε να πει αυτή την ατάκα αυτός είναι ο Σάκης Τανιμανίδης στην τηλεόραση του Σκάι για το παιχνίδι Survivor!

Είναι ο παρουσιαστής εκείνος ο Σάκης Τανιμανίδης που ενώ τα πάντα γκρεμίζοντουσαν στον Σκαι εκείνος με απόλυτη ψυχραιμία και επαγγελματισμό έκανε την δουλειά του εξαιρετικά!

Είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε να εμψύχωση και να δυναμώσει την ελληνική ομάδα στο survivor με συμβουλές και κοουτσάρισμα σωστό και προσεγμένο προκειμένου να τους ανεβάσει ψυχολογικά!

Σάκης Τανιμανίδης: Τα «μπινελίκια»στο Survivor και τα «ειρωνικά» σχόλια που συζητήθηκαν!

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα να μπει στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα. Πίστεψε ότι μία αληθινή νικήτρια μία αληθινή επαγγελματίας του στίβου θα μπορούσε να γεμίσει τις καρδιές των ελλήνων παικτών με περισσότερη ψυχή περηφάνια πάθος και δύναμη. Και φυσικά του βγήκε! Με την έλευση της Κατερίνας Δαλάκα η ελληνική ομάδα κατάφερε να κάνει τρεις νίκες σερί. Όχι μόνο αυτό ανέβηκε και η ψυχολογία τους απέναντι στους τούρκους! Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στο ρεπορτάζ παρακάτω...

Σκάι: Σάκης Τανιμανίδης από άλλο πλανήτη στο Survivor!

Όλα αυτά τα παραπάνω δηλαδή είχανε πιεστεί ψυχολογικά το Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος ήταν κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Μία ενδεχόμενη αποτυχία του survivor ο παρουσιαστής θεωρούσε ότι θα του κόστιζε! Όσο λοιπόν τα νούμερα τηλεθέασης πηγαίνανε απ’ το κακό στο χειρότερο και ο Σάκης έβλεπε ότι τα σχέδια του ναυαγούσαν έπεφτε η ψυχολογία του!

Μάλιστα σε μία προσπάθεια κάποιον να βρούνε αποδιοπομπαίους τράγους για το survivor Ελλάδας Τουρκίας ο Σάκης Τανιμανίδης δέχτηκε και κριτική για το αν ευθύνεται ο ίδιος για την αποτυχία του format...

Σάκης Τανιμανίδης: Ευθύνεται που ο κόσμος δε βλέπει Survivor; Τι λέει ο Σκάι;

Τα αποτελέσματα όμως του παιχνιδιού και οι επιδόσεις του survivor Σάββατο Κυριακή και σήμερα Δευτέρα τον έκαναν να «ξεσπάσει» στον Άγιο Δομήνικο! Η κραυγή χαράς που έβγαλε ακουστικές από Καραιβική μέχρι την τηλεόραση του Σκαι στο Φάληρο!