Τηλεθέαση 27/2: Καγιά vs Μπακοδήμου.... Κάποια θα «κλαίει» σήμερα!

Κλαίει με μαύρο δάκρυ!

Τηλεθέαση 27/2: Καγιά vs Μπακοδήμου.... Κάποια θα «κλαίει» σήμερα!

Για να πούμε του στραβού το δίκιο το τελευταίο διάστημα το Power of love στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τη Μαρία Μπακοδήμου έχει ανέβει αρκετά!


Από εκεί που έκανε στο δυναμικό κοινό 11,0 12,5 13,5 τώρα σταθερά είναι πάνω από το 15,0 και χθες μάλιστα έκανε 17,1 από τα καλύτερα νούμερα της φετινής σεζόν!


Δεν μπόρεσε να περάσει το «Για την παρέα» του Μουτσινά που έκανε 17,9 αλλά πέρασε το Shopping star της Βίκυς Καγιά που έκανε 16,4!


Πάντως εμείς έχουμε γράψει για τις φετινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Shopping star και είχαμε και έντονο παρασκήνιο..

Star: «Κατέρρευσε» η Βίκυ Καγιά!

Η Βίκυ Καγιά είναι αυτό που λέμε μαχήτρια σε όλα.

Είναι η γυναίκα εκείνη που κυριολεκτικά μόνη της στο κανάλι του Star έχει δώσει τόσο λάμψη, όσο καμία άλλη παρουσιάστρια. Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε με το Shopping star και στη συνέχεια έκανε την τεράστια διαφορά με το πρόγραμμα που κάποιοι το θεωρούσαν χρεοκοπημένο, το GNTM!

Και όμως η Καγιά με την προσωπικότητά της απογειώνει όλα τα προγράμματα που έχουν να κάνουν με τη μόδα. Ακόμη και ένα σκληρό ριάλιτι όπως το GNTN, η Βίκυ Καγιά το κάνει να φαίνεται πολύ πιο... ευγενικό και πιο φινετσάτο!

Δικαιολογημένα λοιπόν αυτή την περίοδο η Βίκυ Καγιά, πρέπει να στεναχωριέται πάρα πολύ για τις χαμηλές επιδόσεις του Shopping star. Τα νούμερα καταρρέουν με βάση τα νούμερα που το σόου το συγκεκριμένο ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν. Το Shopping star,λοιπόν, εχθές έκανε στο δυναμικό κοινό 16,1%, ενώ το “Για την παρέα” του Νίκου Μουτσινά έκανε 16,2% το “Power of love” κάνει 15,3%!

Συμπέρασμα, η Βίκυ Καγιά είναι περίπου 10 μονάδες κάτω από τα κανονικά της νούμερα, εξακολουθεί όμως να αντέχει το Shopping star στον ανταγωνισμό και αυτό είναι θετικό!

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης:

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 18,8
Star: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 15
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου Μαζί σου 11,7
ΑNT1: Μακρυπούλια Ρουκ ζουκ 17,4
STAR: Καγιά, Shopping Star 16,1
ΣΚΑΙ: Power of love, 15,3
Open: Μουτσινάς, Για την παρέα 16,2