Τηλεθέαση 16/3: Το Survivor και ο Παπαδόπουλος έστειλαν «Πακέτο» στην Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Τα νούμερα μίλησαν! Ποιος έκοψε το νήμα;

Τηλεθέαση 16/3: Το Survivor και ο Παπαδόπουλος έστειλαν «Πακέτο» στην Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Εχθές Σάββατο είχαμε survivor στον ΣΚΑΙ μόνο φυσικά για 1 ώρα και απέναντι του είχαμε την μαχήτρια και εξολοθρευτή όλων των προγραμμάτων το «πάμε πακέτο» του ALPHA με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Ποιος λοιπόν έστειλε «πακέτο» σε ποιον σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης του γενικού συνόλου της χθεσινής ημέρας; Δείτε τα αναλυτικά ανά τέταρτο μόνο στο Youweekly.gr! Διαβάστε παρακάτω....

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά....Το survivor ξεκινά πολύ καλά με 18,7 19,6 14,2 και 21,1 την ίδια ώρα στην τηλεόραση του Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου απέναντι κάνει 19,8 20,2 23,4 19,0.

Άρα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου στα σημεία κερδίζει το survivor του ΣΚΑΙ.

Στη συνέχεια απέναντι στο Σπύρο Παπαδόπουλο κάνει 21,4 29,4 21,9 και κλείνει με 13,4 νικάει κατά κράτος δηλαδή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το «Στην υγεία μας»που κάνει 13,9 14,0 14,5 16,2 και ανεβαίνει όταν κλείνει η Χατζηβασιλείου!


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τις 23.00 παίζει μπάλα και κάνει 20,2 20,7 22,5 17,1 20,4 23,9 22,6 19,7 23,9 24,8!

Survivor αποκλειστικό! Το υπέρογκο ποσό που έταξε η παραγωγή στον Ογκουνσότο για να πάει Άγιο Δομίνικο!

To Υοuweekly.gr και το Vanda's blog έχει το τρελό ποσό που υπέγραψε ο Ογκουνσότο για το Survivor και θα σας το αποκαλύψω αμέσως, όπως πάντα πρώτη!

Αντίστροφα για την είσοδό του στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία μετράει ο Πάτρικ Ογκουνσότο! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Ελλάδα με τις φανέλες του Εργοτέλη, του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Βόλου, αναμένεται σε λίγο καιρό να συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Και προφανώς θα πληρωθεί αδρά γι αυτό του το ταξίδι!

survivor-apokleistiko-to-iperogko-poso-pou-etakse-i-paragwgi-ston-ogounsoto-gia-na-paei-agio-dominiko

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog υπήρχαν παζάρια όσον αφορά τα λεφτά που θα πρόσφερε η παραγωγή στον συγκεκριμένο παίκτη για να μπει στο παιχνίδι! Αρχικά, η "παζαριά" ξεκίνησε από τα 100.000 - τα οποία και ζητούσε η δική του πλευρά - αλλά τελικώς η παραγωγή κατάφερε να το ρίξει στα 85.000!

Έτσι, ο Ογκουνσότο έδωσε τα χέρια με τον όρο πως, ότι κι αν γίνει όσο κι αν κάτσει στον Άγιο Δομίνικο τα 85.000 θα τα πάρει στην τσέπη του...

Μην ξεχνάτε πως η παραγωγή κάνει τα πάντα και πληρώνει όσο όσο για να βάλει μέσα παίκτες που θα τους ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης! Στην Δαλάκα προσέφεραν το ποσό των 70.000 κι ας ήταν "ξαναπεγμένη" παίκτρια, άρα είναι λογικό σε ένα πρόσωπο το οποίο πιστεύουν πολύ και δεν έχει ξαναπαίξει στο γυαλί να προσφέρουν το κάτι παραπάνω!