Πέτρος Κωστόπουλος: Όλα λάθος ή.... καλά στην πρεμιέρα του; Τα νούμερα μίλησαν!

Σάρωσε ή πάτωσε;

Πέτρος Κωστόπουλος: Όλα λάθος ή.... καλά στην πρεμιέρα του; Τα νούμερα μίλησαν!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση, με την εκπομπή «Όλα λάθος» στο OpenTv !

Ο παρουσιαστής έκανε πρεμιέρα χτες και είχε στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Άννα Μαρία Βέλλη. Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής είχε μια μέτρια τηλεοπτική επιστροφή, αφού τα νούμερα του ήταν ναι μεν καλά για το κανάλι, όχι όμως καλά για τον Κωστόπουλο που όλοι αγαπάμε! Πάμε να δούμε τα τέταρτα αναλυτικά: 5,9, 6,5, 7,1... Εδώ σημειώστε ότι ξεκινάει το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα της Σπυροπούλου και του νέου της συντρόφου.... 8,5 , 7,8, 6,7 , 8,8.... πέφτει μετά λίγο στο 7,0 και 6,6 και ξαναπαίρνει ανοδική πορεία! Λίγο πριν το τέλος μάλιστα κάνει 8,1, 8,6 και πέφτει στο 5,8 και 5,3!

Σαν σύνολο έκλεισε με 6,6! Ξαναλέω τα νούμερα δεν είναι χάλια αν υπολογίσετε το μέσο όρο του καναλιού που είναι στο 7 αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτά που περιμέναμε από τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! Τα καυτά φιλιά στο στόμα!

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η κάμερα θαμώνα στο μαγαζί που διασκέδασαν τους τσάκωσε.

Τα πρώτα αποκλειστικά πλάνα πρόβαλλε στην πρεμιέρα της εκπομπής του ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο τα καυτά φιλιά της παρουσιάστριας με τον σύντροφο της δεν σταματούσαν! Ήταν συνέχεια στην αγκαλιά ο ένας του άλλου και αφιέρωναν αγαπημένα τους τραγούδια.

Τι και αν η παρουσιάστρια προσπαθούσε να κρυφτεί, τελικά την τσάκωσαν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα και η επική ατάκα για την Τούνη!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση, με την εκπομπή «Όλα λάθος» στο OpenTv !

Ο παρουσιαστής έκανε σήμερα πρεμιέρα και έχει στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, τηνΙωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Άννα Μαρία Βέλλη.


Η έναρξη της εκπομπής έγινε με δηλώσεις του Πέτρου από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συνάντησε τυχαία και την Ιωάννα!


Ο Πέτρος λοιπόν είπε: «Συνάντησα τυχαία την Ιωάννα και τη βοηθάω με τις αποσκευές. Μη μου τη χρεώσετε». Από την άλλη, η Ιωάννα είπε: «Για βόλτα πάω στην Αθήνα μη με χρεωθεί ο κύριος Κωστόπουλος»! Δείτε το σχετικό βίντεο: