Τηλεθέαση - Νίκος Μουτσινάς: Έτριβαν τα μάτια τους στο OPEN με τα νούμερα...

Θετικά ή αρνητικά τα νέα για τον παρουσιαστή;

Τηλεθέαση - Νίκος Μουτσινάς: Έτριβαν τα μάτια τους στο OPEN με τα νούμερα...

Τα νέα για τον Νίκο Μουτσινά είναι θετικά ή αρνητικά άραγε για την τηλεθέαση της Τετάρτης, 03/04! Έτριβαν τα μάτια τους στο OPEN...

Από εκεί που σημείωνε τρομερά νούμερα ο παρουσιαστής με την εκπομπή "Για την παρέα" και έκανε περήφανο το κανάλι και τους συνεργάτες του, τώρα έχει πάρει την... κάτω βόλτα! Διαβάστε παρακάτω...

Εδώ και λίγες ημέρες, όχι μόνο δεν πιάνει το 30% που είχε σημειώσει στο παρελθόν αλλά βλέπει με τα κιάλια ακόμα και το 20%!

Νίκος Μουτσινάς: Αποκαθήλωση τώρα! Δυσαρεστημένο το OPEN με τον παρουσιαστή!

Τα ποσοστά του κυμαίνονται στο 15 με 17 και για την ακρίβεια στην χθεσινή εκπομπή, της Τετάρτης 03/04 έπιασε μόλις το 15,4 στο δυναμικό ενώ στα τέταρτά του το πιο ψηλό ήταν το 19!

Όλα τα τέταρτα:

16,9

13,2

16,3

15,9

19

14,6

12

Open tv: Ανατροπή με την Έλενα Τσαβαλιά! «Επιστρέφει» στο κανάλι!

Ανατροπή βόμβα με την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία επιστρέφει στο Open TV με την εκπομπή της!


Στο Vanda's blog, φυσικά, σας έχω όλο το ρεπορτάζ!

Μπορεί το «Μεσημεριάτικα» να κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά αφενός έχουν μείνει στοκ εκπομπές, αφετέρου στην εκπομπή προβάλλονταν και κάποιοι χορηγοί του καναλιού, οι οποίοι έχουν πληρώσει κανονικότατα για προβολή!


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να δοθεί λύση στα παραπάνω! Ο Ιβάν Σαββίδης, σκέφτηκε το εξής απλό:


Η εκπομπή με την Τσαβαλιά να παίξει ακόμη για μιάμιση εβδομάδα περίπου, αρχής γενομένης από σήμερα, για να τελειώσουν οι «κονσέρβες», και συγκεκριμένα, τα πλάνα, τα οποία αποτελούν την διαφήμιση των χορηγών! Έτσι, θα βλέπουμε κάπως πετσοκομμένα τα «Μεσημεριάτικα», ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι!


Αμέσως μετά, θα τεθεί σε εφαρμογή το plan b, που σας είχα μεταφέρει χτες και θέλει την Φωτεινή Γεωργαντά, τα γεμίσει τον τηλεοπτικό χρόνο με το TV Mall της! Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται το Open, με τις συνεχείς αλλαγές και δεν υπερβάλλω καθόλου!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr