Masterchef: Δείτε τα εξωπραγματικά νούμερα και πoια σειρά εξαφάνισε από την τηλεθέαση!

Όντως τώρα; Αδιανόητο!

Masterchef: Δείτε τα εξωπραγματικά νούμερα και πoια σειρά εξαφάνισε από την τηλεθέαση!

Άλλη μία μέρα που το MasterChef στο κανάλι του Star πανηγυρίζει και όλος ο ανταγωνισμός αντιμετωπίζει «κηδείες» στα νούμερα της τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα εχθές Τετάρτη 10, Απριλίου το MasterChef έκανε στο δυναμικό κοινό 27,7 μάλιστα στο τελευταίο τέταρτο έφτασε το 35,7! Διαβάστε παρακάτω...

Το Survivor στην τηλεόραση του Σκάι μόλις 11,9 το Tατουάζ στον Alpha 18,5 το «Mην ψαρώνεις» στον ΑΝΤ1 14,4 και το «Pέτα την φριτέζα» ολική καταστροφή με 7,3 και μονοψήφια!

Αναλυτικά τα νούμερα του MasterChef 20,7 27,8 22,2 31,2 31,2 21,9 31,1 35,7

Master Chef: Η δοκιμασία, τα νεύρα του Μανώλη και όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο χτες!

Τι έγινε χτες στο αγαπημένο παιχνίδι μαγειρικής MasterChef του Star;

Στο MasterChef, η Ασημίνα δυσκολεύτηκε λίγο να πει την λέξη εσπεριδοειδή και αυτό προκάλεσε η αλήθεια είναι τους κριτές! Την "τρόλαραν" λιγάκι αφού δεν μπορούσε να το πει με τίποτα!

Δείτε το στιγμιότυπο από την στιγμή που η "γλωσσοκοπάνα" του παιχνιδιού όπως αυτοαποκαλέιται η Ασημίνα κόλλησε και δεν μπορούσε να πει την λέξη που της είπαν οι κριτές!

Φιλότιμες προσπάθειες κάνανε οι κριτές για να την βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφερε τελικά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα νεύρα του Μανώλη με την ομάδα του
Έξαλλος και ξενερωμένος δήλωσε ο αρχηγός της μπλε ομάδας Μανώλης με τα αποτελέσματα της ομάδας του στο Master Chef!

Εχτές, οι παίκτες επισκέφτηκαν το Hilton Athens.


Στη εξωτερική δοκιμασία της ημέρας τους ζητήθηκε να παρασκευάσουν ένα ατομικό -καθιστό μενού για 30 άτομα με συνολικό χρόνο παρασκευής των πιάτων 1 ώρα και 45 λεπτά.

Στο τέλος της δοκιμασίας οι παίκτες και των δύο ομάδων ρωτήθηκαν από τους κριτές αν όλα πήγαν καλά και τότε όλοι απάντησαν ομόφωνα «ναι», εκτός από τον Μανώλη, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, όταν η Ιωάννα είπε στους κριτές ότι όλα πήγαν μια χαρά, ο Μανώλης«αρπάχτηκε» και της είπε ότι τίποτα δεν πήγε καλά, αφού «κρέμα μανταρίνι δεν υπάρχει!»

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Οι νικητές της δοκιμασίας
Η δοκιμασία των παικτών του Master Chef στο ξενοδοχείο έφερε εντάσεις, ποιοι όμως νίκησαν;

Το παιχνίδι μαγειρικής του STAR μεταφέρθηκε στο Hilton.

Οι δύο ομάδες δεν φτάνει να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα. Θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους.

Πολλές εντάσεις και σχόλια έγιναν από τον αρχηγό της μπλε ομάδας Μανώλη για την αποδοτικότητα της ομάδας του στο αποψινό επεισόδιο MasterChef!

Οι δύο αρχηγοί ευχαρίστησαν το προσωπικό του ξενοδοχείου για ότι δοκίμασαν τα πιάτα τους και που έδειξαν υπομονή..

Την Πέμπτη θα γίνει γνωστό για το ποια θα είναι η ομάδα που θα νικήσει! Πολλά πράγματα θα ληφθούν υπόψιν από την σημερινή δοκιμασία και για αυτό είναι δύσκολη η απόφαση του προσωπικού του ξενοδοχείου.. Από αυτή την δοκιμασία θα κριθεί και ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι μαγειρικής!

Δείτε το βίντεο: