Το Τατουάζ: Άπατο! Tα χειρότερα νούμερα έκανε εξαιτίας του Masterchef

Πλάκα κάνεις τώρα!

Το Τατουάζ: Άπατο! Tα χειρότερα νούμερα έκανε εξαιτίας του Masterchef

Άπατο το Τατουάζ, εξαιτίας του Master Chef! Τα χειρότερα νούμερα που θα μπορούσε να σημειώσει...

Πέσαμε από τα σύννεφα εδώ στο site στο Youweekly.gr μόλις πήραμε τα νούμερα τηλεθέασης στα χέρια μας! Διαβάστε παρακάτω...

«Το τατουάζ» εχθές έπαθε ολοκληρωτική καταστροφή. Η σειρά στην τηλεόραση του ΑLPHA TV έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο δυναμικό κοινό 16,8!

Ξεκίνησε με 17,1 10,9 το χειρότερο νούμερο, 13,7 14,9 15,2 13,2!

Το Τατουάζ το πέρασε και «Η Επιστροφή» του ΑΝΤ1 που κάνει 18,3 και το «Πέτα την φριτέζα» που κάνει 18,6!

Το MasterChef εκτός συναγωνισμού έκανε ένα εξαιρετικό νούμερο στο δυναμικό κοινό 27,5 και το Survivor Ελλάδα Τουρκία του ΣΚΑΙ επίσης τα χειρότερα νούμερα στην ιστορία του μόλις 10,3!

Τατουάζ: Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα! Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Όλγας συνεχίζεται!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις του σημερινού 16/4 επεισοδίου στο Τατουάζ, στον Alpha.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Όλγας συνεχίζεται και θα είναι ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Τρίτη 16 Απριλίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 221

Η Τατιάνα ζητά άδεια από τον Σέκερη και ειδοποιεί τον Τόνυ ότι πρόκειται να πάει στο Λονδίνο για ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα μεταξύ τους. Στο μεταξύ ο Παύλος με τον Θεοχάρη στριμώχνουν όλο και πιο πολύ την Άννα προκειμένου να μάθουν τον λόγο του χωρισμού της με τον Αλέξανδρο, μέχρι που τελικά η Άννα ξεσπά εναντίον τους. Η Μαργκώ έχει φτάσει στα όριά της με τη στάση της Κασσάνδρας απέναντί της και απειλεί μπροστά στον Τόνυ να την εξαφανίσει, χωρίς να ξέρει ακόμα ότι τα γεγονότα θα την προλάβουν. Κι ενώ ο Σωκράτης παλεύει με τους δαίμονές του, η αστυνομία προσπαθεί να βγάλει συμπέρασμα για το τελευταίο θύμα του στραγγαλισμού, αλλά τα στοιχεία που θα βρουν τους αποπροσανατολίζουν ακόμα πιο πολύ. Η Ελένη, πιεσμένη από τις καταστάσεις και τον πανικό της να βρεθεί ξανά μπροστά στον Ορφέα, χωρίζει απ΄ τον Φίλιππο, ενώ η Λήδα στα Μετέωρα προσκολλάται όλο και πιο πολύ πάνω στην Όλγα εξαιτίας της ανασφάλειάς της για το μωρό που έρχεται. Μια δολοφονία-σοκ θα αλλάξει για πάντα τη ροή των γεγονότων και θα αναστατώσει το Λονδίνο…

Master Chef Trailer: Η αποχώρηση βόμβα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Master Chef - Trailer: Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef έγιναν πάρα πολλές ανατροπές και εκπλήξεις! Από την αρχή του επεισοδίου φαινότανε ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα με την δοκιμασία του Mystery Box που σας ενημερώσαμε ήδη ποια είναι η νικήτρια!

Η πρώτη νικήτρια ήταν η Ιωάννα και μετά ο Μανώλης και η Ασημίνα! Για δεύτερη φορά στο τεστ δημιουργικότητας ο Μανώλης βγαίνει νικητής και γίνεται αρχηγός!

Οι υποψήφιοι όμως που θα τεθούν σε νέα δοκιμασία αποχώρησης είναι ο Χαράλαμπος, η Εύα και η Σπυριδούλα!

Δείτε το αυριανό Trailer του MasterChef για να δείτε τι θα γίνει: