OPEN: Απίθανα νούμερα τηλεθέασης! Ποιο πρόγραμμα έκανε 38,1;

Σεισμός στα τηλεοπτικά!

OPEN: Απίθανα νούμερα τηλεθέασης! Ποιο πρόγραμμα έκανε 38,1;

Απίθανα νούμερα τηλεθέασης έκανε χτες το Open tv! Ποιο πρόγραμμα έκανε 38,1;


Αληθινά απίθανα νούμερα έκανε χθες η τηλεόραση του open ιδιαιτέρως στην πρωινή ζώνη. Διαβάστε παρακάτω...


Εχθές μεγάλη Παρασκευή, δεν είχε κανένα άλλο κανάλι, πρόγραμμα με ενημέρωση το πρωί και το open έπεσε κυριολεκτικά μόνο του, με αποτέλεσμα να κάνει νούμερα ρεκόρ! Συγκεκριμένα το Ώρα Ελλάδος 05.30 έκανε σε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 34,4!


Η συγκεκριμένη ενημερωτική ζώνη ξεκινάει με 32,2 36,5 38,1 30,9! Στην συνέχεια την σκυτάλη παίρνει το Ώρα Ελλάδος 07.00 που κάνει μέσο όρο 21,5


Σε τέταρτα ξεκινάει με 27,7 31,5 24,20 5,20 4,8 22,4 18,7 15,0 17,8 16,5 12,4! Πάντως αυτή η κίνηση από το κανάλι, ήτανε μία κίνηση ρουά ματ, καθώς όλος ο ελληνικός λαός κάθισε και είδε την πρωινή ζώνη του συγκεκριμένου καναλιού κάτι που δεν θα έκανε αν υπήρχε ανταγωνισμός! Tην αναλυτική τηλεθέαση για προχτές, την είδατε; Αν όχι....

Τηλεθέαση 25/4: Η ανατροπή του αιώνα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων!

Είναι αλήθεια ότι εχθές κάποιοι θα έπεσαν από τα σύννεφα με τα νούμερα τηλεθέασης που πήραν στα γραφεία τους! Έχουμε αληθινά μία συγκλονιστική ανατροπή στα κεντρικά δελτία ειδήσεων που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαιτέρως το κανάλι της τηλεόρασης του Σκάι!


Θα καταλάβετε πολλά στο αποκλειστικό ρεπορτάζ to youweekly.gr

Εχθές λοιπόν Μεγάλη Πέμπτη στα κεντρικά δελτία ειδήσεων δεν είχαμε ιδιαίτερες διαφορές... στην κορυφή.

Ο ΑLPHA TV με το δελτίο ειδήσεων του κάνει 18,1 του ΑΝΤ1 14,2! Στη συνέχεια, το STAR news κάνει 16,2 και από εκεί και ύστερα έχουμε την ανατροπή!!!

Το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Σκάι κάνει 9,7 και για πρώτη φορά από την ημέρα της έναρξης του, το OPEN πιάνει τα συγκεκριμένα νούμερα τηλεθέασης ακριβώς όμως τα ίδια με το Open news να κάνει 9,7!

Είναι ίσως η πρώτη φορά που το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό και ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά στην ενημέρωση, κάτι που ήτανε πρωταρχικός στόχος από την ημέρα ενάρξεως του συγκεκριμένου προγράμματος στο OPEN!