Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε ο τελικός του Power of Love;

Χαμογέλασαν έστω και στο τέλος στον ΣΚΑΙ;

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε ο τελικός του Power of Love;

Έχουμε τα νούμερα για την τηλεθέαση που έκανε ο τελικός του Power of love στον ΣΚΑΙ! Σάρωσε ή τσακίστηκε λέτε;

Το δυναμικό κοινό έκρινε και στο Youweekly.gr έχουμε πρώτοι όπως κάθε μέρα τα ποσοστά!

Σε έναν τελικό που τα είχε όλα.... και για τον οποίο σας κάναμε spoiler από νωρίς το μεσημέρι, το Power of love έριξε αυλαία! Μάλιστα, όπως έδειξαν και τα νούμερα, το δυναμικό κοινό έδωσε έστω και την τελευταία στιγμή ένα push στο ριάλιτι και έφτασε μέχρι και το 21,6% σε τέταρτο!

Αξιοσημείωτο είναι, ότι σε σύνολο δυναμικού κοινού σημείωσε 14,4%, ποσοστό ιδιαίτερα ικανοποιητικό! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

9.1
8
7.7
9.3
12.3
16.1
16.8
14.5
15.6
16.7
16.8
17.9
21.6
19.1

Power of love: Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει την θέση του!

Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει την θέση του Power of love στον ΣΚΑΙ μετά τον μεγάλο τελικό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο Youweekly.gr.

Τίτλοι τέλους θα πέσουν στο ριάλιτι αγάπης την Παρασκευή 21 Ιουνίου και οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου έχουν ήδη βρει τον... αντικαταστάτη του! Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα!

Σύμφωνα με τις πηγές μου μέσα από το κανάλι από την Δευτέρα 24 Ιουνίου ο σταθμός σκοπεύει να δώσει βάρος στην ενημέρωση λόγω εκλογών οπότε στο πρόγραμμά του θα προστεθεί μια εκπομπή τέτοιου περιεχομένου, η οποία θα προβάλλεται ακριβώς μετά το δελτίο ειδήσεων!

Στον ρόλο της παρουσιάστριας, σύμφωνα με τις ίδιες πάλι πηγές, θα είναι η Εύα Αντωνοπούλου!

Power of love: Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει την θέση του!

Power of Love: Δείτε το χρηματικό έπαθλο που κερδίζουν οι αποψινοί νικητές!

Σήμερα θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός του Power of Love. Δείτε το χρηματικό έπαθλο που κερδίζουν οι αποψινοί νικητές!

Απόψε στις 20:50 θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ το τελευταίο επεισόδιο του Power of Love και θα ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές!

Αυτήν την χρονιά το σπίτι της αγάπης δεν είχε τόσους έρωτες. Είχε όμως εντάσεις, καυγάδες και δυνατές φιλίες, αν και ακόμη κι αυτές βλέπουμε να κλονίζονται στα τελευταία επεισόδιο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες που έχουν περάσει στον τελικό είναι οι: Η Άννα Ελευθερίου, η Ρένια Τσακίρη, η Ζένια Σολδάτου, η Ρεγγίνα Γκαϊνά, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Παύλος Τερζόπουλος, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

Και οι 8 φιναλίστ ετοιμάζονται για την τελευταία μεγάλη τους τηλεοπτική ημέρα και φυσικά ανυπομονούν να μάθουν ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές.

Ένας άντρας και μια γυναίκα θα κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Ποιο είναι αυτό; Ο καθένας τους θα κερδίσει το χηματικό ποσό των 10.000 ευρώ!