Βασίλης Καλλίδης: Τι νούμερα έκανε το «StrEAT Food» στον ANT1;

Δείτε τα ποσοστά της νέας εκπομπής!

Βασίλης Καλλίδης: Τι νούμερα έκανε το «StrEAT Food» στον ANT1;

Ο Βασίλης Καλλίδης, συνεχίζει να μας ταξιδεύει με την νέα του εκπομπή, στον ΑΝΤ1 με γεύσεις και παραδόσεις από όλον τον κόσμο! Όμως τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το "StrEAT food" στο κανάλι;

Κατάφερε να κερδίσει το κοινό ή όχι;

Ο γνωστός σεφ, σημείωσε 13,8%, έναντι του ανταγωνισμού...

Late night

ΣΚΑΙ: Survivor τελικός Τουρκίας, 11,7
ΑΝΤ1: Streat food, 13,8
ALPHA: Μετά τα Μεσάνυχτα 13,5
STAR: Νόμος και τάξη 19,2

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα του Βασίλη Καλλίδη στο δυναμικό κοινό:
13,4
13,6
14,3
12,1
15,6

Ωστόσο μπορείτε να δείτε και την τηλεθέαση όλων των καναλιών!

Βασίλης Καλλίδης: Τα σχόλια που τον ενόχλησαν και η δημόσια απάντηση του! Διέκοψε την εκπομπή και άφησε άφωνη την Σκορδά! «Νόμιζες ότι θα παραιτηθώ...» (Βίντεο)

Ημέρα των αποκαλύψεων για την εκπομπή της Πρωινό.

Ο Βασίλης Καλλίδης μπήκε στο πλατό της εκπομπής για να μαγειρέψει, ζητώντας λίγο τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής.

Ο ίδιος, δέχτηκε κάποια μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media- που από ότι καταλάβαμε σχολίαζαν ότι τον ενοχλούν στην κουζίνα της εκπομπής.

Ο Βασίλης Καλλίδης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την αλήθεια, είπε: «Παιδιά θέλω δευτερόλεπτα...Το σκέφτηκα πολύ πριν το κάνω. Πριν από λίγο αποφάσισα να μην το πω. Αποφάσισα να το κάνω γιατί είμαι λίγο νευριασμένος . Όποτε έχουμε πολύ πλάκα μέσα στην κουζίνα και περνάμε ωραίο- λαμβάνω κάτι μηνύματα- που δεν είναι δεκάδες, είναι τρία τέσσερα που θα μπορούσα να κάνω ένα κλικ και να μην τα διαβάσω ποτέ. Και μου λένε σε ενοχλούνε- σε κάνουν-σε ρανουνε...Εγώ θέλω να πω από την καρδιά μου μέσα δεν είμαι μπροστάρης της εκπομπής, άλλοι κάνουν κουμάντο εδώ μέσα ... εγώ φροντίζω να μαγειρεύω ωραία.... Θέλω να γίνω αυτό το πράγμα... δεν με ενοχλείτε η Φαίη ούτε κανείς....»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: