Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση "σάρωσαν" στα νούμερα τηλεθέασης!

Το πρώτο μέρος από το Ντουμπάι έκανε πάταγο!

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση "σάρωσαν" το Σάββατο (20/7) στα νούμερα τηλεθέασης για το OPENtv!

Η εκπομπή πρόβαλε το πρώτο μέρος από το ταξίδι στο μοναδικό Ντουμπάι!

Ο Τάσος Δούσης το Σάββατο μας ταξίδεψε στο ονειρεμένο Ντουμπάι με την εκπομπή του στο OPENtv και "σάρωσε" στα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού!

Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή έφτασε το 7%, ενώ έκανε και το καλύτερο τέταρτο του OpenTV από τις 13:45 έως το τέλος της ημέρας με 8,8%!

Το πρώτο μέρος από το Ντουμπάι μάγεψε τους τηλεθεατές, ενώ το δεύτερο μέρος (το άλλο Σάββατο 27/7, στις 20:00) αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικό!

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής Εικόνες με τον Τάσο Δούση

5,6
6,9
6,7
8,8

Έσκασε τώρα το πρώτο συμβόλαιο του καλοκαιριού! Ποιος παρουσιαστής έκλεισε για τη νέα σεζόν;

Αυτό είναι το πρώτο συμβόλαιο του καλοκαιριού και μόλις... έσκασε! Ποιος όμως είναι ο παρουσιαστής που έκλεισε για τη νέα σεζόν;

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ανακοινώσει επίσημα τη συνέχεια της ταξιδιωτικής εκπομπής "Εικόνες" στο Opentv!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έγραψε χαρακτηριστικά: " Η εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ και την νέα σεζόν στην τηλεόραση του @opentvgr! Ευχαριστώ το κανάλι και τα στελέχη του για την εμπιστοσύνη και στο πρόσωπο μου αλλά και στην εκπομπή που τόσο αγάπησε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια.

Οι #eikonesbytasosdousis θα κλείσουν την καλοκαιρινή σεζόν με 2 καταπληκτικά επεισόδια για το Ντουμπάϊ και θα επανέλθουν με νέα και ολόφρεσκα επεισόδια από τον Νοέμβριο! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη. Με την ομάδα μου ετοιμάζουμε ήδη το νέο κύκλο... Μείνετε συντονισμένοι Σάββατο στις 20:00 για το πρώτο επεισόδιο από το Ντουμπάϊ και ξεχάστε όσα ξέρατε γι αυτό το θρυλικό εμιράτο...", ενώ οι followers δεν σταμάτησαν στιγμή τα likes και τα σχόλια, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στην εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε όλα τα χρόνια και αποτελεί σταθερή αξία!

Οι "Εικόνες" θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να μαγεύουν το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο Τάσος Δούσης φωτογραφίζεται για τις Εικόνες στο Opentv

Ο Τάσος Δούσης φωτογραφίζεται για τις Εικόνες στο Opentv

Ωστόσο μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή στον σούπερ διαγωνισμό που τρέχει για ένα μαγευτικό ταξίδι στις Μαλδίβες!

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στο Λος Άντζελες! Το δεύτερο μέρος! (Βίντεο)