Χαμός στο ΣΚΑΙ! Ποιο πρόγραμμα έκανε 3,7%;

Έπιασε πάτο!

Χαμός στο ΣΚΑΙ! Ποιο πρόγραμμα έκανε 3,7%;

Χαμός επικράτησε στο ΣΚΑΙ, αφού πρόγραμμα του σταθμού έκανε τα χαμηλότερα νούμερα. Συγκεκριμένα 3,7% στην απογευματινή ζώνη.

Από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το περιμέναμε, αφού είναι μια ταινία παγκόσμιας προβολής. Ωστόσο, υπάρχει λογική εξήγηση.

Η ξένη ταινία «Ταξίδι στο νησί της φαντασίας» προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ και το Σάββατο το βράδυ, με αποτέλεσμα την Κυριακή να μην έχει την ίδια τηλεθέαση, αφού έπαιζε σε επανάληψη.

Τηλεθέαση 18/8: Ποιοι κλαίνε με "μαύρο" δάκρυ και ποιοι το γιορτάζουν; Δείτε αναλυτικά...

Απογευματινή ζώνη

ΑNT1: Μικροί και μεγάλοι εν δράση 18,9

ΣΚΑΪ: Ταξίδι στο νησί της φαντασίας 3,7

OPEN: Άνθρωπος για όλες τις δουλειές 13

Alpha: Οικογενειακές ιστορίες (Ε) 16

ΣΚΑΙ: Στη δημοσιότητα το trailer της πιο υποσχόμενης σειράς του σταθμού!

Στη δημοσιότητα το trailer της πιο υποσχόμενης σειράς του σταθμού. Το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ που πρόκειται να φέρει ανατροπές στην τηλεθέαση.

Το κανάλι φέτος θα ποντάρει στην μυθοπλασία και ήδη έχει δώσει τα χέρια με πολλές σειρές και δυνατά ονόματα της σκηνοθεσίας και της υποκριτικής.

Μάλιστα, η νέα κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, πρόκειται να φέρει ανατροπές στην τηλεθέασης.

Room Service: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα! Το νέο "Κόκκινο δωμάτιο"

Πρόκειται για μία διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», δηλαδή των Αλέξανδρου Ρήγα, Βαλέριας Κουρούπη, Κωνσταντίνος Χριστοφορίδου, Παντελή Καναράκη, Ησαΐα Ματιάμπα, Κώστα Καραφώτη, Χρύσας Κλούβα, Χάρη Χιώτη, Δημήτρη Παπά και άλλων.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τα trailer για την δεύτερη εκπομπή του στον ΣΚΑΙ!

Με δυο εκπομπές θα δούμε φέτος στον ΣΚΑΙ, τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα και τα τρία trailer.

Μετά από έξι χρόνια στον ΑΝΤ1, αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι και πριν από περίπου δέκα μέρες ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, θα έχει και τη μεσημβρινή εκπομπή αλλά και απογευματινό τηλεπαιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι γνωστό, ύστερα και από την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο ΣΚΑΙ πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σήμερα, όμως, ο σταθμός του Φαλήρου ανακοίνωσε πως ο παρουσιαστής αναλαμβάνει το τηλεπαιχνίδι “Guess my Age”