Τηλεθέαση 3/10: Οι "Άγριες Μέλισσες" το τερμάτισαν! Νούμερα ρεκόρ!

Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο!

Τηλεθέαση 3/10: Οι

Νούμερα ρεκόρ σημείωσε το βράδυ της Πέμπτης στα νούμερα τηλεθέασης η σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες"! Το τερμάτισαν πραγματικά!

Έχει κερδίσει για τα καλά τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού αυτή η συγκεκριμένη σειρά με την ίντριγκα, τις δολοφονίες και τους απαγορευμένους έρωτές της!

Έκανε το απίστευτο και όχι απλά τερμάτισε πρώτη στην prime time ζώνη αλλά και με μεγάλη διαφορά αφού "χτύπησε" 30,6% με συγκλονιστικά τέταρτα:

26,1

32,4

34,8

29,2

33,1

Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό!

Η Έλλη Τρίγγου, γνωστή ως τηλεοπτική «Ασημίνα», από τη νέα σειρά «Άγριες Μέλλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό και το γνώριζαν ελάχιστοι!

Η γνωστή ηθοποιός κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για εκείνη.

Η Έλλη Τρίγγου υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι για 4 χρόνια με τον θεατρικό ηθοποιό, Αργύρη Πανταζάρα. Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν.

Οι δυο τους είχαν κρατήσει την σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά όταν έγινε γνωστή εκείνος βρήκε την ευκαιρία να της κάνει ένα ξεχωριστό «δώρο».

Συγκεκριμένα όταν ο Αργύρης Πανταζάρα απέσπασε το Βραβείο Χορν το 2016 για την παράσταση «ΑΩ» και τις ερμηνείες τόσο στον «Βασιλιά Ληρ» όσο και στον «Ρήσο», δήλωσε ότι το αφιερώνει στον Λευτέρη Βογιατζή και στην Έλλη Τρίγγου.

Είχε πει τότε χαρακτηριστικά:

«Ο πρώτος είναι ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή λείπει σε όλους μας ο Λευτέρης Βογιατζής, γιατί μέσα στα μάτια του, είδα ότι ο κόσμος μπορεί ν’ αλλάξει. Και ο δεύτερος είναι η σύντροφος μου η Έλλη, γιατί μέσα στα δικά της μάτια είδα ότι χωρίς την αγάπη και τον έρωτα ο κόσμος δεν μπορεί ν’ αλλάξει».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό!

Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό!