«Ευτυχείτε»: Ο "τυφώνας" Καινούργιου τα... σάρωσε όλα! Αναλυτικά τα νούμερα ρεκόρ!

Έχει "τρελάνει" το Open!

«Ευτυχείτε»: Ο

Ο "τυφώνας" Κατερίνα Καινούργιου, για ακόμη μια φορά τα... σάρωσε όλα με το «Ευτυχείτε». Αναλυτικά τα νούμερα ρεκόρ της τηλεθέασης.

Χτες, η εκπομπή της σημείωσε για μια ακόμα φορά εξαιρετικά ποσοστά και το δυναμικό κοινό, την ακολουθεί πιστά.

Το «Ευτυχείτε» έκανε 19,8%, ενώ σε τέταρτα έφτασε μέχρι και το 30,7% με το Open tv να της δίνει τα συγχαρητήρια τους για ακόμη μια ημέρα.

Αναλυτικά τα τέταρτα

12,6
12,5
9,5
17,6
17,9
25,8
26,8
30,7
25,9
25,9
20,2
20,7
11,9

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 19.8

STAR: Στην φωλιά των κουκου 16.1

Alpha: Εκτός γραμμής 8.1

ΑΝΤ1: Πρωινό 17.1

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12.4

Κατερίνα Καινούργιου: Πιο chic από ποτέ σε παρουσίαση σειράς! Το πουκάμισο που λατρέψαμε!

Πιο chic από ποτέ σε παρουσίαση πρεμιέρας εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Το πουκάμισο που φορούσε το λατρέψαμε.

Η παρουσιάστρια του Open tv έδωσε το παρών στην παρουσίαση της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», όπου έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Λαμπερή και ευδιάθετη, πόζαρε στους φωτογράφους και "έκλεψε" τις εντυπώσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα κοστούμια και για την συγκεκριμένη βραδιά επέλεξε ένα μαύρο.

Μάλιστα, το συνδύασε με τον πιο chic τρόπο. Από μέσα πρόσθεσε ένα λεοπάρ πουκάμισο, το οποίο είχε στο λαιμό κορδέλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού τόσο στην προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη, ενώ και στην εκπομπή σημειώνει απίστευτα νούμερα στην τηλεθέαση.

Κατερίνα Καινούργιου εμφάνιση

Κατερίνα Καινούργιου: Πήγε καλεσμένη σε γάμο και εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμα της!

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε καλεσμένη σε γάμο και τους εντυπωσίασε όλους με το μαύρο maxi φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και τα ρούχα που την κολακεύουν και το έχει αποδείξει και μέσα από την εκπομπή της.

Σήμερα, παντρεύεται η καλή της φίλη pr manager Δήμητρα Λαζαράτου τον αγαπημένο της Μιχάλη Σταθάτου και έγραψε και το όνομα της στο νυφικό παπούτσι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τους και έγραψε στην λεζάντα:

«Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή που να είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο γλυκό, όσο το νέο όνειρο της αγάπης…” και η αγάπη σου για τον Μιχάλη είναι τεράστια !Να μας ζήσεις Δημητρούλα μου … @dimi_choo λατρεμένη μου φιλη !!!Διπλα σου στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σου …χρόνια την ονειρεύομασταν και είναι καλύτερη απ ο,τι φανταζόμασταν».

Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη γάμος φόρεμα

Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη γάμος φόρεμα

Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη γάμος φόρεμα

Κατερίνα Καινούργιου: Ντυμένη στα μαύρα στην Κηφισιά κοιτούσε συνεχώς το κινητό της!

Η Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη στα μαύρα έκανε τις αγορές της στα καταστήματα της αγοράς, ενώ κοιτούσε συνεχώς το κινητό της.

Η παρουσιάστρια που συνήθως επιλέγει πιο λαμπερές εμφανίσεις, πραγματοποίησε ένα total black look για να βγει για ψώνια.

Συνδύασε ένα μαύρο casula top με μαύρη ψηλόμεση καμπάνα που τελείωσε λίγο πιο πάνω από τον αστράλαγο και μαύρες μπότες. Στο χέρι της κρατούσε την απίστευτη τσάντα με το όνομα της, πασίγνωστου οίκου μόδας.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς να περπατάει, ενώ δεν σταμάτησε να κοιτάει το κινητό της, ενώ το χαμόγελο της τα... έλεγα όλα!

undefined

undefined

undefined

undefined

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το πετρόλ ανδρόγυνο κοστούμι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος!

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πετρόλ ανδρόγυνο κοστούμι που ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος και μας έδωσε συμβουλές, για το πως μπορούσε να το συνδυάσουμε.

Η παρουσιάστρια, αγαπάει την μόδα και επιχειρεί νέους συνδυασμούς, αλλά και χρώματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Σήμερα, στην τρίτη ημέρα της εκπομπής της, επέλεξε να φορέσει ένα πετρόλ κοστούμι, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρο top.

Μάλιστα, έδωσε μερικές συμβουλές, λέγοντας πως τα κοστούμια ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους αλλά και σε όλες τις ηλικίες.