Σπύρος Παπαδόπουλος: Τον "εξαφάνισε" πρόγραμμα έκπληξη! Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης 19/10!

Τον "έσβησε" με μεγάλη διαφορά!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τον

Πρόγραμμα έκπληξη "εξαφάνισε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης για το Σάββατο 19/10 και είναι... όχι τόσο καλά!

Τα πήγε πάρα πολύ καλά αν κοιτάξει κανείς τι έκαναν τα υπόλοιπα αντίπαλα κανάλια! Αν δεν υπήρχε αυτό το ένα πρόγραμμα που βρέθηκε πάνω από αυτόν θα ήταν ο πρώτος στην ζώνη του αλλά δυστυχώς... δεν!

Ο ΑΝΤ1 έπαιξε ένα πολύ δυνατό χαρτί και έβαλε απέναντι από το "Στην υγεία μας βρε παιδιά" μια συγκλονιστική ταινία η οποία όπως έδειξαν τα μηχανάκια της AGB έκλεψε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και πήρε την πρωτιά με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Βραδινή ζώνη

ALPHA: Πανω κάτω και το βράδυ 11,9
AΝΤ1: Η Ρόζα της Σμύρνης 19,3

STAR: Minions 15.0
ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά 15.6

ALPHA: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 11,2

Δείτε όλα τα νούμερα για εχθές εδώ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Άγριος τσακωμός για ένα τσιφτετέλι! Το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ στην εκπομπή!

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εμπλακεί σε άγριο τσακωμό για ένα τσιφτετέλι και μάλιστα το περιστατικό δεν το είδαμε ποτέ στην εκπομπή του!

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής Στην υγεία μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ; Μιλάμε για γυρίσματα που κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και τα μάτια…θολά από την κρασοκατάνυξη.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του Κυανόκρανου, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον βγάζουν απ’ τα ρούχα του.

Νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός για παράδειγμα είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή…την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει, θέση να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη.

Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που… έδωσε πόνο, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει.

Οι αντοχές του Σπύρου Παπαδόπουλου και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο εορταστικό επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε…

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Ρούλα Κορομηλά! Πώς παραλίγο να του "καταστρέψει" την καριέρα...

Πώς παραλίγο η Ρούλα Κορομηλά να "καταστρέψει" την καριέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου! Αποκάλυψη τώρα για την άγνωστη ιστορία τους!

Κάτι που λίγοι ξέρουν θα κάνει γνωστό σήμερα το Youweekly.gr! Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Για αυτό πίνει καφέ και όχι κρασί στο «Στην υγειά μας»! Το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη ιστορία με την Ρούλα Κορομηλά! Πώς παραλίγο να του

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξη του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι' αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».