ALPHA: Άσχημα τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη! Τα νούμερα "μίλησαν"!

Και η πτώση συνεχίζεται...

ALPHA: Άσχημα τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη! Τα νούμερα

Άσχημα τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη στο κανάλι ALPHA! Τα νούμερα τηλεθέασης για την Δευτέρα 4/11 "μίλησαν"!

Η αλήθεια είναι πως η βασίλισσα της τηλεόρασης είναι μία, η αλήθεια είναι όμως επίσης πως τα νούμερα τηλεθέασης εδώ και δυο χρόνια περίπου δεν έχουν την απόδοση που κανείς θα περίμενε για την λαμπερή παρουσιάστρια!

Μπορεί να είναι σταθερά και να μην πέφτουν κάτω από το 10 αλλά τα λες χαμηλά και σε σύγκριση με όλη της την ζώνη!

Την Δευτέρα, λοιπόν, η Ελένη έκανε συγκεκριμένα 12,4%!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 21,3
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 12,2
ΑLPHA: Ελένη 12,4
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 18,1
Open: Μεσημέρι yes 5,5

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 24,8

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 21,1

Τηλεθέαση 4/11: Ποια προγράμματα απογειώθηκαν και ποια τα "έφαγε" το μαύρο σκοτάδι;

Ελένη Μενεγάκη: Ξεσήκωσε! Την "έπιασε" η κάμερα σε κρεβάτι πάνω στο πλατό! Βίντεο "φωτιά"

Βίντεο "φωτιά" με την Ελένη Μενεγάκη! Την "έπιασε" η κάμερα σε κρεβάτι πάνω στο πλατό! Ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό γι ακόμα μια φορά!

Μπορεί καθημερινά με το που ξεκινήσει η εκπομπή της στον ALPHA να τη βλέπουμε είτε καθισμένη, είτε να μπαίνει στο πλατό, όμως αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και υπήρχε λόγος.

Η εκπομπή της ξεκίνησε με την παρουσιάστρια ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Γιατί;

Ελένη Μενεγάκη: Ξεσήκωσε! Την

Γιατί έτσι ήθελε να στείλει το μήνυμά της στις γυναίκες σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε να επιδερμίδα μας το βράδυ πριν τον ύπνο με αφορμή το εμπορικό της θέμα, γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Ευχήθηκε λοιπόν καλό μήνα, έστειλε το μήνυμά της και μας έκανε την καλύτερο ποδαρικό.

Ελένη Μενεγάκη: Ξεσήκωσε! Την

Ελένη Μενεγάκη: Ξεσήκωσε! Την

Ελένη Μενεγάκη: Αυτος είναι ο λόγος που δε βγήκε σήμερα η εκπομπή της στον αέρα! Τι συνέβη;

Τι συνέβη με την Ελένη Μενεγάκη; Για ποιο λόγο δε βγήκε σήμερα η εκπομπή της στον αέρα! Όλα όσα πρέπει να μάθετε είναι εδώ...

Η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας προβάλλεται καθημερινά στον Alpha, από Δευτέρα ως Παρασκευή από τη 13.00 έως τις 15.00, ωστόσο σήμερα η εκπομπή δε βγήκε στον αέρα.

Ελένη Μενεγάκη: Μπλόκαρε τα πάντα! Αυτή είναι η φωτογραφία της που πήρε 50.000 likes σε 4 ώρες!

Η εκπομπή της Ελένης δεν προβλήθηκε σήμερα λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΕΡ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα».

Ελένη Μενεγάκη: Μυστικό δείπνο με κανάλι! Δεν ήταν με τον ALPHA! Τι συνέβη;

Μυστικό δείπνο με κανάλι για την Ελένη Μενεγάκη κι έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Δεν ήταν με τον ALPHA! Τι συνέβη ακριβώς;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα μόλις λεπτά! Η λαμπερή παρουσιάστρια, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εθεάθη πριν από λίγες ημέρες σε πασίγνωστο κανάλι και... έχω όλο το ρεπορτάζ!

Συγκεκριμένα, όπως μου μετέφερε έγκυρη πηγή μου, η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκε στο STAR μετά την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ALPHA! Πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της θέλησε να τακτοποιήσει όλες τις πιθανές υποχρεώσεις και σημαντική θέση στην ατζέντα της είχε η πρώτη συνάντηση και το δείπνο γνωριμίας με τη νέα ιδιοκτησία του ALPHA, αφού δεν της δόθηκε κάποια αντίστοιχη ευκαιρία τους προηγούμενους μήνες λόγω υψηλού φόρτου εργασίας.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το δεύτερό της "σπίτι"! Κοντεύει να "εκραγεί" από τα πράγματα...

Η παρουσιάστρια, με βάση της αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog έκανε μια πρώτη συζήτηση με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού και κυρίως με τον διευθύνοντα σύμβουλο του STAR, κ.Πάνο Κυριακόπουλο κατά την οποία συμφώνησαν στα βασικά θέματα που τέθηκαν.

Ύστερα αποχώρησε και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε να αγοράζει πράγματα από το περίπτερο της γειτονιάς της για τον Μάκη και την οικογένειά της! Φορούσε 10ποντο και μπορείτε να δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες παρακάτω...

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο εδώ, μόνο στο Youweekly.gr.

Όσο επαγγελματίας είναι στα ραντεβού της, άλλο τόσο χαλαρή εμφανίζεται στην καθημερινότητά της. Εμφανώς ανανεωμένη, μαυρισμένη και με 2-3 παραπανίσια κιλά από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελένη ξέρει πως το καλοκαίρι έχει δικαίωμα να αφήνεται και στην πορεία της χρονιάς χάνει πάλι βάρος μπαίνοντας σε πρόγραμμα διατροφής. Το YOU τη συνάντησε την επόμενη μέρα από την συνάντησή της με τα στελέχη του Star στην Κηφισιά να αγοράζει αναψυκτικά από το περίπτερο, ανάμεσά τους και την αγαπημένη της μπύρα, με εκείνη να την προτιμά παγωμένη και να μην την αποχωρίζεται ούτε σε περιόδους δίαιτας.

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

Ελένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι! Φωτογραφίες μόνο εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!