ΣΚΑΙ: Χαμός με Γιώργο Λιάγκα και Σάκη Τανιμανίδη! Τι συνέβη;

Άσχημα για σήμερα τα νέα!

ΣΚΑΙ: Χαμός με Γιώργο Λιάγκα και Σάκη Τανιμανίδη! Τι συνέβη;

Χαμός επικρατεί σήμερα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Σάκη Τανιμανίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ! Τι συνέβη; Μα φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης δεν τους αφήνουν σε ησυχία!

Ήταν εξαρχής πολύ χαμηλά τα νούμερα των εκπομπών τους αλλά όσο πάει και... πέφτει η κατάσταση! Συγκεκριμένα, τα δυο τηλεοπτικά παιχνίδια το "Guest my age" και το "Boom" είχαν βρεθεί αρκετές φορές με ποσοστό κάτω του 10% σε αντίθεση με την μεσημεριανή εκπομπή "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" που πήγαινε αρκετά καλά!

Πήγαινε, πια δεν πάει αφού από το 18-19% που έκανε έχει πέσει στο 12!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 21,3
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 12,2
ΑLPHA: Ελένη 12,4
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 18,1
Open: Μεσημέρι yes 5,5

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 24,8

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 21,1

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 19,6
ALPHA: Πάνω κάτω 10,1
STAR: Elif 7,7
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 7,8

ΑΝΤ1: Still standing 24,5

ΣΚΑΙ: Boom 7,9

ΣΚΑΙ: Guess my age 9,5

OPEN: Ένας για όλους 7,5

Τι θα συμβεί με όλες αυτές τις εκπομπές;

ΣΚΑΙ: Τέλος τα ψέματα! Θα πουν "αντίο" στον Γιώργο Λιάγκα! Πότε;

Τέλος τα ψέματα! Στο ΣΚΑΙ ετοιμάζονται να πουν "αντίο" στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα! Το πότε θα σας το αποκαλύψω μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Ντόρος επικράτησε πριν από λίγο καιρό όταν άρχισε να λέγεται έντονα πως λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης το κανάλι του Φαλήρου θα μεταφέρει το παιχνίδι "Guess my age" μήπως και σωθεί το πράγμα! Μετά από αυτό κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν να κόβεται εντελώς και τότε ήταν που ο παρουσιαστής πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή που κάνει - η οποία πάει πολύ καλά σε σύγκριση με το παιχνίδι - δήλωσε πως δεν θα κοπεί!

Ωστόσο, τώρα, λίγο καιρό μετά εμένα οι πληροφορίες μου και μάλιστα μέσα από το κανάλι λένε άλλο! Όπως μου μεταφέρθηκε και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog η απόφαση των ιθυνόντων να τερματίσουν το συγκεκριμένο project είναι οριστική! Ωστόσο, επειδή το συμβόλαιο του παρουσιαστή είναι για 100 επεισόδια τα επεισόδια αυτά θα γυριστούν!

Για τον λόγο αυτό λίγο πριν τον Δεκέμβρη θα έχει γίνει η ολοκλήρωση και... μια πόρτα θα κλείσει! Αυτή του τηλεπαιχνιδιού! Να τονίσω πως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το μεσημεριανό πρόγραμμά του θα παραμείνει ως έχει αφού είναι ικανοποιητική η απόδοσή του!

Αυτά τα λίγα από μένα! Για όποια ανατροπή θα ενημερωθείτε, φυσικά, πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

ΣΚΑΙ: Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Τραβάνε κόκκινη γραμμή στην εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν! Πότε θα την κόψουν οριστικά;

Σε δραστικές αλλαγές προχωράει το κανάλι του Φαλήρου μετά την απόφαση να προχωρήσει στην αναβολή του «Αγρότη» και στην επίσπευση των διαδικασιών για το Big Brother!

Συγκεκριμένα, τόσο το «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και το «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα - όπως σας έγραψα πριν από λίγες ώρες και σε αποκλειστικό ρεπορτάζ - θα ολοκληρώσουν τον προβλεπόμενο αριθμό επεισοδίων δηλαδή τα 100 που έχει προγραμματιστεί να γυριστούν και θα κοπούν. Αυτό πρόκειται να συμβεί τον Δεκέμβριο λίγο πριν τις γιορτές.

Τη θέση τους από Ιανουάριο πρόκειται να πάρει το «Μy style rocks» το οποίο επιστρέφει στις οθόνες στην απογευματινή ζώνη. Όπως άλλωστε ενημέρωσε χθες το tinamess.gr, η Δούκισσα Νομικού έχει συζητήσει για παρουσιάστρια ενώ για την κριτική επιτροπή έκλεισε ο Στέλιος Κουδουνάρης και συζητάει και ο Λάκης Γαβαλάς.

Αποκλειστικό: Τα μάζεψε και έφυγε από το ΣΚΑΙ! Αποχώρηση "βόμβα"!

Αποχώρηση "βόμβα" από το κανάλι του ΣΚΑΙ σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία μας! Ο δημοσιογράφος τα μάζεψε κι έφυγε!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα μου αποκάλυψε άνθρωπος μέσα από τον σταθμό του Φαλήρου! Φέρεται πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε με το πρόσχημα πως... ήθελε να ξεκουραστεί πια!

Αποκλειστικό "βόμβα": Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει τη θέση του "The Voice"!

Ο λόγος για τον Παντελή Καψή ο οποίος είχε και ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αποκλειστικό: Τα μάζεψε και έφυγε από το ΣΚΑΙ! Αποχώρηση

Ποιος είναι ο Παντελής Καψής

O Παντελής Καψής (3 Φεβρουαρίου 1955) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου του 1955. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (UCL) και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία στα φοιτητικά του χρόνια, στην εφημερίδα Θούριος της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος». Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ως οικονομικός και πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ και υπεύθυνος του ένθετου περιοδικού «Πρόσωπα» (1999-2001). Διετέλεσε διευθυντής στα ΝΕΑ (2001-2009) και στις εφημερίδες Το Βήμα και Το Βήμα της Κυριακής (2009-2011), ενώ την περίοδο 2012-2013 αρθρογραφούσε στο ΕΘΝΟΣ.

Στην τηλεόραση εργάστηκε στο MEGA ως παρουσιαστής της πολιτικής εκπομπής «ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ». Έχει επίσης εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Top fm και Flash.

Τον Δεκέμβριο του 2011 ανέλαβε για πρώτη φορά υπουργικά καθήκοντα ως Κυβερνητικός Εκπρόσωποςκαι Υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο.

Τον Ιούνιο του 2013 ορίστηκε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Το 2013 πήρε μέρος στην Πρωτοβουλία των 58. Μετείχε στην ιδρυτική συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ. Αποδεχόμενος την πρόταση να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς στις Ευρωεκλογές του 2014, ο Καψής υπέβαλε στις 14 Απριλίου 2014 την παραίτησή του από τη θέση του Υφυπουργού.

Είναι επίσης ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος. Έχει συμμετάσχει και τερματίσει ως τώρα σε πέντε μαραθώνιους.