ΣΚΑΙ: "Έσπασε" κάθε ρεκόρ ο Γιώργος Λιάγκας! Τα νούμερα ήταν μαχαιριά στην καρδιά!

Δείτε τα αναλυτικά!

ΣΚΑΙ:

"Έσπασε" κάθε ρεκόρ ο Γιώργος Λιάγκας! Τα νούμερα τηλεθέασης που έφτασαν σήμερα στα γραφεία του ΣΚΑΙ ήταν μαχαιριά στην καρδιά!

Δεν τα πηγαίνει καλά στα ποσοστά της AGB και δεν είναι μυστικό! Τόσο το παιχνίδι που κάνει τα απογεύματα - "Guest My Age" - όσο και η μεσημεριανή του εκπομπή έχουν αρχίσει και... παίρνουν πολύ χαμηλά!

Συγκεκριμένα, πλησιάζουν επικίνδυνα τα μονοψήφια αφού το μεσημέρι της Τρίτης 05/11 σημείωσε το απίστευτο 11,2% ενώ σε τέταρτο έφτασε και το 9,9!

Αναλυτικά τα τέταρτα:

11,2

12

11,2

14,2

10,2

10,4

9,9

10,6

Διαβάστε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης εδώ

ΣΚΑΙ: Τέλος τα ψέματα! Θα πουν "αντίο" στον Γιώργο Λιάγκα! Πότε;

Τέλος τα ψέματα! Στο ΣΚΑΙ ετοιμάζονται να πουν "αντίο" στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα! Το πότε θα σας το αποκαλύψω μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Ντόρος επικράτησε πριν από λίγο καιρό όταν άρχισε να λέγεται έντονα πως λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης το κανάλι του Φαλήρου θα μεταφέρει το παιχνίδι "Guess my age" μήπως και σωθεί το πράγμα! Μετά από αυτό κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν να κόβεται εντελώς και τότε ήταν που ο παρουσιαστής πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή που κάνει - η οποία πάει πολύ καλά σε σύγκριση με το παιχνίδι - δήλωσε πως δεν θα κοπεί!

Ωστόσο, τώρα, λίγο καιρό μετά εμένα οι πληροφορίες μου και μάλιστα μέσα από το κανάλι λένε άλλο! Όπως μου μεταφέρθηκε και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog η απόφαση των ιθυνόντων να τερματίσουν το συγκεκριμένο project είναι οριστική! Ωστόσο, επειδή το συμβόλαιο του παρουσιαστή είναι για 100 επεισόδια τα επεισόδια αυτά θα γυριστούν!

Για τον λόγο αυτό λίγο πριν τον Δεκέμβρη θα έχει γίνει η ολοκλήρωση και... μια πόρτα θα κλείσει! Αυτή του τηλεπαιχνιδιού! Να τονίσω πως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το μεσημεριανό πρόγραμμά του θα παραμείνει ως έχει αφού είναι ικανοποιητική η απόδοσή του!

Αυτά τα λίγα από μένα! Για όποια ανατροπή θα ενημερωθείτε, φυσικά, πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!