Χριστίνα Μπόμπα: Δάκρυα ευτυχίας στα μάτια της! Περήφανος ο Σάκης Τανιμανίδης....

Τα κατάφερε και πανηγυρίζει!

Χριστίνα Μπόμπα: Δάκρυα ευτυχίας στα μάτια της! Περήφανος ο Σάκης Τανιμανίδης....

Τα κατάφερε η Χριστίνα Μπόμπα και κύλισαν δάκρυα ευτυχίας στα μάτια της! Περήφανος ο Σάκης Τανιμανίδης για την γυναίκα του!

Είναι αλήθεια ότι η Χριστίνα Μπόμπα, ζορίστηκε πολύ αρχικά στην παρουσίαση του The Voice! Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο λαός, και εκείνη το ξέρει....

Αν και οι πρώτες μέρες ήταν απαιτητικές, μέχρι να βρει τα πατήματά της, η Χριστίνα Μπόμπα τα κατάφερε και μάλιστα χτες, το The Voice ήρθε πρώτο στην ζώνη του! Το βράδυ της Παρασκευής (8/11), το The Voice χωρίς κανέναν αντίπαλο απέναντι του, χτύπησε κόκκινο!

Χριστίνα Μπόμπα: Τόσα κιλά ζυγίζει η γυναίκα του Τανιμανίδη! Αυτό το κορμί χαίρεται ο Σάκης...

Στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος του Voice ήταν 28,5%, και σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 35,9%.

Η τηλεθέαση του The Voice

Γενικό Σύνολο: 32,2%

Δυναμικό: 28,5%

Χριστίνα Μπόμπα: Μέρα χαράς για το σπίτι με τον Τανιμανίδη! «Έσκασε» η είδηση!

Μέρα χαράς για το σπίτι που έχει η Χριστίνα Μπόμπα με τον Τανιμανίδη! «Έσκασε» η είδηση και φυσικά σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η Χριστίνα Μπόμπα, έσκισε κανονικά στα νούμερα τηλεθέασης με το The Voice χτες στον ΣΚΑΙ και στο σπίτι της έχει μέρα χαράς! Το γεγονός ότι χτες το Κόκκινο Ποτάμι δεν προβλήθηκε, την βοήθησε πολύ και της χάρισε την πρωτιά!

Χριστίνα Μπόμπα: Απόλαυσε το φαγητό της παρέα με... καμηλοπάρδαλες!

Η Χριστίνα Μπόμπα, περίμενε την είδηση με αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης, και φυσικά ο Σάκης Τανιμανίδης που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της παρουσίασης, την στηρίζει σε όλα! Πόσο έκανε όμως χτες το Voice;

Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης του:

16.6
21.7
23.3
17.9
20
24
28.1
18.4
25.5
30.9
29.8
28
33.6
27.6

*Το σύνολο που έκανε για το δυναμικό κοινό ήταν 24,7%

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν κρατήθηκε και το μοιράστηκε με τον Τανιμανίδη! Το ευχάριστο νέο....

Δεν κρατήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και μοιράστηκε το ευχάριστο νέο με τον Τανιμανίδη! «Έσκασε» μόλις τώρα και η χαρά της δεν κρύβεται....

Η όμορφη Χριστίνα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έχει άλλωστε κάθε λόγο να χαμογελά! Η νέα τροπή στην ζωή της ήρθε και η ίδια είναι πανέτοιμη για τον νέο της ρόλο!

Αναφερόμαστε φυσικά σε εκείνον της παρουσίασης, αφού φέτος την βλέπουμε στο The Voice! Η Χριστίνα Μπόμπα, έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της και το κέρδισε, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης την αποζημίωσαν για την χθεσινή της μάχη στην prime time και όχι μόνο!

Χριστίνα Μπόμπα: Μας γύρισε πέντε χρόνια πίσω και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση - «Σκοπός μας ήταν να...»!

Η ίδια, είμαστε βέβαιοι πως πρωί πρωί μοιράστηκε το νέο με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού όντας και εκείνος παρουσιαστής, καταλαβαίνει την αγωνία της καλύτερα από όλους! Να σημειώσουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα και η εκπομπή του ΣΚΑΙ, έκαναν 27,2% τερματίζοντας πρώτοι στον ανταγωνισμό! Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης:

18.6
27.6
28.8
22.9
27.7
30.9
29.4
26.9
33.1
25.3
29.1
31.1
27.6
21.1