Alpha tv: Έβαλαν τα «κλάματα» στο κανάλι! Ποια παρουσιάστρια «έφαγε» ήττα;

Δύσκολες... ώρες! Τι συνέβη;

Alpha tv: Έβαλαν τα «κλάματα» στο κανάλι! Ποια παρουσιάστρια «έφαγε» ήττα;

Έβαλαν τα «κλάματα» στον Alpha tv και δικαιολογημένα! Ποια παρουσιάστρια έφαγε «ήττα» και έριξε κατά πολύ το κανάλι;

Το φυσάνε και δεν κρυώνουν εκεί στην Κάντζα και όπως βλέπουμε τα πράγματα, είναι πολύ σκούρα! Η εν λόγω παρουσιάστρια κάνει πού χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης αλλά τα χτεσινά της νούμερα ήταν για κλάματα!

Παρ'όλη την διαφήμιση, έκανε χτες μόλις 7,9% σε σύνολο δυναμικού κοινού, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 6,5! Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή της για φέτος δεν διανύει και την καλύτερή της φάση και η Ελεονώρα Μελέτη με τα Μεσάνυχτα της δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό. Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό:

6
6.5
10.6
7.9
8.9
7.7

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την late night ζώνη:

Late night

ALPHA: Μεσάνυχτα 7,9

ANT1: The 2night show 28,8

Να σας θυμίσουμε ότι και την περασμένη εβδομάδα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την «έφαγε» στην στροφή στα νούμερα!

ALPHA: Έκανε ρεκόρ στην... πτώση! Γνωστή παρουσιάστρια "χτύπησε" 7,2%!

Γνωστή παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA "χτύπησε" ρεκόρ στην... πτώση αφού σημείωσε στην τηλεθέαση 7,2%! Αδιανόητο!

Ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού αλλά τις τελευταίες ημέρες προβολής της εκπομπής της έχει πάρει την... κάτω βόλτα! Βέβαια, έχει πολύ σκληρό ανταγωνισμό απέναντί της και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1!

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μεσάνυχτα" που το βράδυ της Τετάρτης 13/11 έκανε 7,2 ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέναντι την ίδια ώρα πήρε "φωτιά" με 32,7!

Ελεονώρα Μελέτη τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτά της:

5,7

4

9,8

8

9,4

6,4

6,8

Late night

ALPHA: Μεσάνυχτα 7.2

ANT1: The 2night show 32,7

ALPHA - έκτακτο: Είναι οριστικό! "Τελειώνουν" γνωστό παρουσιαστή! Όλες οι εξελίξεις...

Είναι οριστικό! "Τελειώνουν" γνωστό παρουσιαστή στον ALPHA και θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις μέσα από ένα έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Πηγή μου, έμπιστη, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό μου αποκάλυψε κάποια νέα αρκετά δυσάρεστα τα οποία κι εγώ με την σειρά μου θα σας τα πω στο Vanda's blog, που γράφει πάντα τα πάντα έξω από τα δόντια!

Στο κανάλι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά αφού φέτος θέλησαν να ποντάρουν στη μυθοπλασία και... δεν τα πήγαν τόσο καλά αφού τα ποσοστά της AGB δεν είναι πολύ θετικά! Από την άλλη έπεσαν έξω και σε πολλές εκπομπές που ξεκίνησαν, όπως αυτή του Χρήστου Φερεντίνου (Πάνω - Κάτω) αλλά και αυτή του Σεργουλόπουλου (Divided)!

Ωστόσο, τους συγκεκριμένους παρουσιαστές θα τους αξιοποιήσουν σε άλλα projects γιατί πιστεύουν πολύ σε αυτούς! Από την άλλη... δεν ξέρουν αν θα κάνουν το ίδιο και με τον Τάκη Χατζή που τον έριξαν στην μάχη της πρωινής ζώνης και... δεν ξέρει να κολυμπάει!

ALPHA - έκτακτο: Είναι οριστικό!

Τον "κατασπαράζουν" καθημερινά τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προγράμματα και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα και με τις ως τώρα πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι, η συνεργασία αυτή θα λήξει άδοξα και... μπορεί και να μην τον δούμε του χρόνου μέσα από αυτούς τους δέκτες!

Ωστόσο, πολλά αλλάζουν σε δευτερόλεπτα! Για κάτι πιο σίγουρο θα επανέλθω...

Και πριν φύγω... Αυτά είναι τα χθεσινά νούμερα του παρουσιαστή στην πρωινή ζώνη! Τι ακριβώς έκανε την Τρίτη 12/11;

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 15.5

STAR: Στην φωλιά των κουκου 17.2

Alpha: Εκτός γραμμής 9.5

ΑΝΤ1: Πρωινό 20.8

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11

Αναλυτικά τα τέταρτά του:

13,8

10,4

9,1

8,0

6,9

6,9

6,2

10,7

Όλα τα νούμερα της τηλεθέασης για εχθές 12/11 εδώ