Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Κηδεία με το 6,6%! Πέφτει όλο και πιο κάτω ο παρουσιαστής...

Ναι, γι αυτόν που σκέφτεστε πρόκειται...

ΣΚΑΙ: Κηδεία με το 6,6%! Πέφτει όλο και πιο κάτω ο παρουσιαστής...
Τηλεθέαση 07.12.2019 12:08

Πέφτει όλο και πιο κάτω ο συγκεκριμένος παρουσιαστής στο κανάλι του ΣΚΑΙ και τα νούμερα του οδηγούν σε... "κηδεία"! Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ το 6,6%!

Το τηλεοπτικό κοινό εξαρχής έδειξε πως δεν είναι και στις πρώτες του επιλογές το νέο αυτό project που ήρθε γιατί πίστευαν πως θα "χτυπήσει" κόκκινο στα μηχανάκια της AGB!

Ο λόγος, φυσικά, γι αυτόν που έχετε ήδη στο μυαλό σας! Για τον Γιώργο Λιάγκα και το παιχνίδι "Guest My Age" που από την πρώτη κιόλας εκπομπή τα ποσοστά του πλησιάζαν τα μονοψήφια!

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 17,5
ALPHA: Πάνω κάτω 8,6
STAR: Elif 10,9
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 11,1

ΑΝΤ1: Still standing 23,0

ΣΚΑΙ: Guess my age 6,6

ΣΚΑΙ: ΒΟΟΜ 6,8

OPEN: Ένας για όλους 5,5

Όπως θα δείτε στον παραπάνω πίνακα τερμάτισε τελευταίος στην απογευματινή ζώνη!

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής του:

7,3

6,5

5,5

7

8

Να σημειωθεί βέβαια πως ο παρουσιαστής δεν διανύει μια εύκολη περίοδο στην ζωή του και μάλιστα πρόσφατα έκανε ακόμα ένα ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής για πρόσωπο που βλέπαμε μέχρι πριν λίγο καιρό καθημερινά στους δέκτες μας!

"Φωτιά" στον ΣΚΑΙ! "Έσκασε" μόλις η "βόμβα" του 7,8% στα νούμερα του παρουσιαστή!

"Έσκασε" μόλις η "βόμβα" του 7,8% στα νούμερα του παρουσιαστή! "Φωτιά" στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ με τα κακά μαντάτα!

Τα μηχανάκια της AGB με τα νούμερα τηλεθέασης δεν επιφύλασσαν ευχάριστες εκπλήξεις για το κανάλι σήμερα αφού ένας παρουσιαστής που στην αρχή πίστευαν πως θα είναι η σωτήρια λύση της σεζόν έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής αρκετά... φάουλ!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ενώ στην αρχή ξεκίνησε με πολύ καλές προδιαγραφές και το κοινό έδειχνε να τον συμπαθεί και να βρίσκεται στο πλευρό του στην πορεία κάπου το... έχασε αρκετά και πλέον... αλλάζουν κανάλι!

Για να μην μακρηγορώ, συγκεκριμένα την Τετάρτη 4/12 έσπασε ρεκόρ με το 7,8% αφού ποτέ άλλοτε δεν είχε πέσει τόσο στην εκπομπή "Μεσημέρι ΣΚΑΙ"

Αναλυτικά τα τέταρτά του:

7

7,9

5,9

14,1

8,1

6,3

7,2

5,6

Από εχθές τον βράδυ τον ακολουθεί μια γκαντεμιά θα λέγαμε αφού έγινε γνωστό πως ο Ρουβίκωνας πήγε κάτω από το σπίτι του και έγινε χαμός!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Φωτιά» στον ΣΚΑΙ! Αποχώρησε το πιο αγαπημένο πρόσωπο! Τι συνέβη;

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος στο πλατό του ΣΚΑΙ! "Δεν με ενδιαφέρει το όνομά της κυρίας αυτής"!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr

Share