Τάσος Δούσης: Το τερμάτισε στο OPEN! Τα απίθανα νούμερα της Βιρμανίας

"Χτύπησε" κόκκινο και απογείωσε το κανάλι στην τηλεθέαση του Σαββάτου 7/12!

Τάσος Δούσης: Το τερμάτισε στο OPEN! Τα απίθανα νούμερα της Βιρμανίας

Ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης Τάσος Δούσης το τερμάτισε εχθές το βράδυ με την εκπομπή του "Εικόνες" στο κανάλι OPEN. Έκανε απίστευτα νούμερα!

Συγκεκριμένα η ταξιδιωτική εκπομπή "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση με ένα καταπληκτικό επεισόδιο για την Βιρμανία κατάφερε να ενθουσιάσει και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στο prime time ζώνη, λοιπόν, η εκπομπή "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση παραλαμβάνει από το δελτίο ειδήσεων το χαμηλό νούμερο 5,7!

Η εκπομπή όμως με την Βιρμανία είχε τόση δύναμη που κατευθείαν στο πρώτο τέταρτο 20:00 με 20:15 ανεβάζει στο 7,2 το δεύτερο τέταρτο 20:15 με 20:30 η εκπομπή κάνει 8,8 στο τρίτο τέταρτο 20:30 με 20:45 φτάνει στο 10,6 που ήταν και από τα καλύτερα νούμερα του καναλιού και στο φινάλε 20:45 με 21:00 κάνει 10,4 και δίνει φοβερό lead in στην ελληνική ταινία «Η Καφετζού»!

Στην ζώνη του prime time για χθες Σάββατο 7/12 η εκπομπή "Εικόνες με τον Τάσο Δούση με μέσο όρο 9,3 γίνεται η τρίτη καλύτερη εκπομπή του καναλιού μετά την Φαίη Μαυραγάνη «Τώρα ότι συμβαίνει» και το "Έλα Χαμογέλα" με την Σίσσυ Χρηστίδου που κάνει 10,1!

Η εκπομπή για την Βιρμανία από τις "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση αληθινά έσκισαν! Θα περιμένουμε με αγωνία και το δεύτερο επεισόδιο που αναμένεται εξίσου συγκλονιστικό.

Τα νούμερα που σας παραθέτουμε είναι στο δυναμικό κοινό και δεν είναι τα επίσημα και «καθαρά»!

Αύριο που θα έχουμε αναλυτικά τα νούμερα θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, είναι σπάνιο έως ακατόρθωτο, μια αμιγώς ταξιδιωτική και ποιοτική εκπομπή να στέκεται τόσο δυνατά στον ανταγωνισμό του prime time και μάλιστα να ξεπερνά σε τέταρτα τα μεγαθήρια των μεγάλων καναλιών όπως επίσης και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που είναι πρώτο κανάλι.

Σύμφωνα με την αναλογική ανάλυση των χαρακτηριστικών τηλεθέασης της εκπομπής "Εικόνες" με τον Τάσο Δούση αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα που παίρνει lead in 5,7 και το αφήνει διπλάσιο 10,4 αν έπαιρνε ένα κανονικό και μέτριο lead in π.χ 7,5 θα τερμάτιζε με άνεση πρώτη εκπομπή στο prime time του Σαββάτου!

Συμπέρασμα... ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση ψάχνει για ποιοτικά προγράμματα και τα επιβραβεύει!

Αν θέλετε να απολαύσετε ξανά την συγκλονιστική αυτή εκπομπή... Μπορείτε να την δείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο Youtube!