ΣΚΑΙ - έκτακτο: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε 6,6% σε νούμερα! Η απόφαση του καναλιού...

Αποκάλυψη τώρα!

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε 6,6% σε νούμερα! Η απόφαση του καναλιού...

Έκτακτο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις που τρέχουν με ταχύτητα φωτός στον ΣΚΑΙ όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου! Έκανε 6,6% σε νούμερα κι αυτή είναι η απόφαση του καναλιού!

Η συνεργασία του είναι άψογη χρόνια τώρα και οι δυο πλευρές είναι πολύ ευχαριστημένες από την πορεία αυτή! Ωστόσο, η αλλαγή που έγινε φέτος και από καθημερινό πρόγραμμα πέρασε σε πρόγραμμα Σαββατοκύριακου έδειξε πως δεν ήταν καλή επιλογή αφού τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν αρκετά!

Τα μονοψήφια είναι μονόδρομος και οι ιθύνοντες γνωρίζουν πως την έχουν αδικήσει πολύ γιατί έχει μεγαλύτερες δυνατότης από αυτό! Μετά το 6,6% που έκανε στην τηλεθέαση του Σαββάτου 7/12 είναι σίγουρη η απόφαση από το κανάλι!

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22,4

ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 6,8

ΣΚΑΙ: DOT 10,3

ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 14,7

STAR: Star System 6,0

Η πρόταση που δέχτηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ και που σας αποκαλύψαμε λίγες ημέρες πριν μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι 99,9% πως θα έχει θετική ανταπόκριση... για να δούμε!

Τατιάνα Στεφανίδου - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την θέση της στον ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό και έκτακτο ρεπορτάζ "φωτιά" έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ραγδαίες οι εξελίξεις με την θέση της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο και τι γίνεται τα τελευταία 24ωρα στο κανάλι του Φαλήρου, όπως ακριβώς με τα μετέφερε πολύ έμπιστη και έγκυρη πηγή μου!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες εξελίξεις, θα μάθετε πρώτοι από το Youweekly.gr και το Vanda's blog πως η παρουσιάστρια ενδέχεται να επιστέψει στα παλιά της λημέρια και τι εννοώ με αυτό; Οι ιθύνοντες του καναλιού συζητάνε έντονα να την γυρίσουν σε καθημερινό πρόγραμμα και να την βγάλουν από τα Σαββατοκύριακα!

Τα νούμερα που σημειώνει δυστυχώς δεν ευχαριστούν το κανάλι! Το μεσημέρι του Σαββάτου μάλιστα σημείωσε πολύ χαμηλά ποσοστά....

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,5
ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 7,0
ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 20,0

STAR: Star System 6.8

Πρεμιέρα Τατιάνα Σεφανίδου: Η αλλαγή στο πλατό και το καλησπέρα στο κοινό της! (Βίντεο)

Σημαντικό όμως είναι, όπως πληροφορήθηκα, ότι αναγνωρίζουν πως ίσως φταίει η αλλαγή της ημέρας και της ώρας κι επειδή πιστεύουν στις δυνατότητες της Τατιάνας θέλουν να την δουν να πιάνει κορυφή!

Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά οι συζητήσεις είναι έντονες! Όταν μάθω σίγουρα θα μάθετε κι εσείς πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!