Αντελίνα Βαρθακούρη: Πήρε τον Χάρη από το χέρι και τον έφτασε στην κορυφή! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για το Globetrotters!

Τα κοντέρ του διαδικτύου έσπασαν!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Πήρε τον Χάρη από το χέρι και τον έφτασε στην κορυφή! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για το Globetrotters!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον Χάρη από το χέρι και τον έφτασε στην κορυφή! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης για το Globetrotters και σας τα έχουμε όλα αναλυτικά, όπως κάθε μέρα!

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, όχι μόνο κέρδισαν τις καρδιές μας αλλά και τον τελικό, όπως σας έχουμε γράψει πρώτοι!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης, χάρισαν την πρωτιά στo Star με νούμερα ρεκόρ για την prime time! Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε, σε τέταρτο έκαναν μέχρι και 24.7! Δείτε τα αναλυτικά:

18.2
24.2
20.9
21.6
24.7
24.3
23.2
22.9

Αλλά και το σύνολο της prime time ζώνης για το δυναμικό κοινό:

Prime time

ALPHA: Σπίτι είναι 13,4

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 10,4

AΝΤ1: Πέτα την Φριτέζα 14,1

STAR: Globetrotters 22.5

ΣΚΑΙ: Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς 11,1

Open: Σέρλοκ Χολμς 7,6

ALPHA: Θεός για μια εβδομάδα 14,5

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα "πήρε στο κρανίο" με τον Χάρη! Το περιστατικό που άφησε τους πάντες "παγωτό"!

Τα "πήρε στο κρανίο" με τον Χάρη η Αντελίνα Βαρθακούρη! Δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε μπροστά σε όλους! Το περιστατικό άφησε τους πάντες "παγωτό"!

Το ζευγάρι προσγειώθηκε στο Ινβερνές της Σκωτίας και ξεκίνησαν με την αναζήτηση του θρυλικού τέρατος της λίμνης του Λόχνες!

Ωστόσο, ήρθε και η στιγμή που έπρεπε έπρεπε να κατασκευάσουν μια σχεδία κάνοντας μάλιστα και αγώνες στο ποτάμι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό της Αντελίνας, που οδήγησε σε ένα αστείο περιστατικό για τους τηλεθεατές.

Δείτε και μόνοι σας το βίντεο παρακάτω με τα όσα έγιναν!

Ωστόσο, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και ακόμη και οι μικρές "περιπέτειες" που αντιμετωπίζουν, δεν μπορούν να "μπουν" ανάμεσά τους!